Πώς ένας «ιπποπόταμος» μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που κάνεις το παιδί σου μπάνιο

Οι νέες μαμάδες μπορεί να μην γνωρίζουμε καλά τη διαδικασία του μπάνιου ενός βρέφους, ούτε και ποια προϊόντα μπορούμε να εμπιστευτούμε.

Πώς ένας «ιπποπόταμος» μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που κάνεις το παιδί σου μπάνιο

Το βασικό μέλημά μας είναι να μην χρησιμοποιήσουμε κάτι που μπορεί να παρουσιάσει στα μωρά μας δερματολογικά και οφθαλμολογικά προβλήματα. Όταν δε, τα παιδιά μεγαλώνουν, δεν είναι λίγα εκείνα που αντιδρούν κάθε φορά που τους λέμε να μπουν στο μπάνιο. Έτσι καταλήγουμε να υποσχόμαστε πράγματα και χάρες. Ακόμη κι αν αυτό είναι μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά!

Το άγχος, όμως, της κάθε μίας από εμάς, για τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουμε όταν κάνουμε μπάνιο το αγγελούδι μας, δεν μπορεί να αποβληθεί εύκολα. Για αυτό ήρθε ο μικρός «ιπποπόταμος» που θα βοηθήσει σε ό,τι αφορά στην υγιεινή του παιδιού σου! Η νέα παιδική σειρά «Hippo» της Macrovita έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες, τόσο της βρεφικής όσο και της παιδικής επιδερμίδας, αλλά και να καταφέρει να αποφορτώσει κάποιες από τις έγνοιες που έχεις κι εσύ ως μαμά.

Μια σειρά προϊόντων που είναι εμπνευσμένα από τη Φύση και έχουν ποσοστό φυσικότητας έως και 97%, όλα τα προϊόντα της «Hippo» αποτελούνται από εκλεκτά συστατικά, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα, καθώς και είναι υποαλλεργικά. Με αυτόν τον τρόπο περιποιούνται και φροντίζουν το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών μας από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωής τους!

Baby Hippo, για το νεογέννητο μωρό σου!

Το Βρεφικό αφρόλουτρο-σαμπουάν (2 σε 1) με βρώμη και μέλι, είναι ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα του μικρού σου, καθώς η απίστευτα ωραία μυρωδιά του το ηρεμεί, με αποτέλεσμα να έχεις τον χρόνο που θέλεις ώστε να πλυθεί σωστά. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα του Baby Hippo είναι ο αφρός που κάνει, καθώς ξεβγάζεται πάρα πολύ γρήγορα και εύκολα!

Όμως, όλες οι μαμάδες γνωρίζουμε πως το να πλένεις το μωρό σου συνέχεια, δεν είναι η σωστή λύση για να κρατήσεις υψηλά τα επίπεδα της υγιεινής του. Το Baby Hippo κατανοεί απόλυτα το άγχος μιας μητέρας που πρέπει να αλλάζει πάνα συνεχώς στο μωρό της. Για αυτό και ανάμεσα στα προϊόντα της σειράς, θα βρεις και την Βρεφική κρέμα προστασίας με έλαιο βρώμης και χαμομήλι για την προστασία του μικρού σου από ερεθισμούς, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει την ανάπτυξη μικροβίων.

HIPPO 3

Τέλος, η Βρεφική λοσιόν σώματος με έλαιο βρώμης και χαμομήλι, θα σου λύσει τα χέρια! Κατάλληλη για καθημερινή χρήση στο σώμα αλλά και το πρόσωπο του μωρού σας, προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα του από την ξηροδερμία, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα χαλαρωτικό μασάζ μετά το μπάνιο.

*Ιδανικό για παιδιά από 0 έως 36 μηνών

Hippo Kids, για το νήπιο που… δυσκολεύεται να μείνει ήσυχο στην μπανιέρα!

Το Hippo Kids είναι το πιο διασκεδαστικό παιδικό αφρόλουτρο που έχεις χρησιμοποιήσει, αφού οι «ιπποπόταμοι» είναι φίλοι μας, ειδικά εάν… κάνουν το μπάνιο παιχνίδι! Η δυσκολία του να πείσεις το παιδί σου να μείνει ήρεμο στην μπανιέρα εξαφανίζεται και το παιδικό αφρόλουτρο με μέλι και βρώμη, με μια ξεχωριστή μυρωδιά από εσπεριδοειδή, δημιουργεί έναν πλούσιο αφρό για να το απασχολήσουν. Ξαφνικά, το μπάνιο γίνεται η πιο όμορφη στιγμή και για τους δύο σας με τη βοήθεια ενός και μόνο «ιπποπόταμου»!

HIPPO 2



Για το απόλυτο αποτέλεσμα και την ολοκληρωμένη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας μετά το μπάνιο, το παιδικό σαμπουάν με μέλι, βρώμη αλλά και με φανταστικό φρουτένιο άρωμα, καθαρίζει τα μαλλιά αφήνοντάς τα λαμπερά και απαλά, ενώ, προσθέτοντας το γαλάκτωμα μελιού και βρώμης Hippo Kids, τα μαλλιά του παιδιού σας θα ενυδατωθούν και θα είναι εύκολα στο χτένισμα, έχοντας μια μεταξένια αίσθηση και μια μοναδική λάμψη!

*Ιδανικό για παιδιά άνω των τριών ετών

Tip: Schooldays χωρίς ψείρες!

Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, οι πιθανότητες να κολλήσουν ψείρες από κάποιον συμμαθητή αυξάνονται, καθώς επαφή με τα άλλα παιδιά είναι αρκετά συχνή. Όμως, το Schooldays σαμπουάν με ξύδι και πικρόξυλο από την Hippo θα σε βοηθήσει να προλάβεις το «πρόβλημα» της ψείρας πριν καν εμφανιστεί. Ένα σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για όλη την οικογένεια, ενυδατώνει και μαλακώνει τα μαλλιά, ενώ απωθεί την κοινή ψείρα και αναστέλλει την ανάπτυξή της. Για καλύτερο αποτέλεσμα, δοκίμασε και τη λοσιόν για ψείρες, η οποία τις απωθεί αποτελεσματικά έως και για δύο ημέρες από την εφαρμογή, εφόσον δεν ξεβγαλθεί.

Συνιστάται για τα παιδιά που κάνουν πολλές ομαδικές δραστηριότητες, καθώς είναι άοσμη και μη λιπαρή, και τοποθετείται στα μαλλιά ακριβώς πριν από αυτές.

Extra tip: Ο ήλιος δεν είναι πάντα καλός σύμμαχος

HIPPO 4

Ο ήλιος είναι ένας πολύ βασικός κίνδυνος για το δέρμα όλων των ανθρώπων. Φαντάσου τη μεγέθυνση του κινδύνου πάνω στο ευαίσθητο δέρμα ενός παιδιού. Επομένως, πρέπει να προσέχεις συνεχώς, το παιδί σου να φορά αντηλιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος με δείκτη προστασίας SPF 50, αλόη και πανθενόλη, από τη σειρά Hippo Kids της Macrovita.

Υψηλών προδιαγραφών, ανθεκτικό στο νερό, με υψηλή προστασία από τις βλαβερές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τον κίνδυνο πρόκλησης εγκαυμάτων και προσφέρει προστασία στην ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση, αφού συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved