Σχεδιάστρια μετατρέπει τις παιδικές ζωγραφιές σε πάνινα παιχνίδια

Μια μαμά «ζωντανεύει» τις παιδικές ζωγραφιές μετατρέποντάς τις σε σε πάνινα κουκλάκια.

Σχεδιάστρια μετατρέπει τις παιδικές ζωγραφιές σε πάνινα παιχνίδια

Πόσες ζωγραφιές των παιδιών σας έχετε θαυμάσει χωρίς ωστόσο να κάνετε κάτι περισσότερο από το να τις αποθηκεύσετε σε κάποιο κουτί;

Η Wilma Traldi όμως, μητέρα και η ίδια, είδε τις παιδικές ζωγραφιές με άλλο μάτι. Σκέφτηκε να τις δώσει ζωή, φτιάχνοντας πιστά αντίγραφα πάνινων παιχνιδιών.

«Αυτό το έργο μου, προέρχεται από τη γοητεία των παιδικών σχεδίων, την ελευθερία τους στη χρήση των χρωμάτων και την ικανότητά τους να οραματίζονται μια πραγματικότητα χωρίς όρια. Στόχος μου είναι να μετατρέψω μια τόσο δημιουργική ενέργεια σε μοναδικές πάνινες κούκλες για να προσφέρω στα παιδιά μια μαγική στιγμή και να κρατήσω για πάντα ένα μικρό αναμνηστικό της παιδικής τους ηλικίας.

kouklaki

Κάθε μαλακό παιχνίδι είναι μοναδικό και εξ ολοκλήρου χειροποίητο. Όλα τα υφάσματα που χρησιμοποιώ είναι εξαιρετικής ποιότητας και είναι απαλά στην αφή. Σκέφτομαι κάθε λεπτομέρεια προκειμένου η κάθε δημιουργία μου να είναι μοναδική και εξαιρετικά απαλό στην αφή. Θεωρώ κάθε λεπτομέρεια για να κάνω κάθε δημιουργία μοναδική», αναφέρει η Wilma Traldi για τη δουλειά της.

Πηγή: www.boredpanda.com

Διαβάστε επίσης

Τι κρύβουν οι ζωγραφιές των παιδιών;
Απίστευτο! Αυτή η μαμά μετατρέπει τις ζωγραφιές της δίχρονης κόρης της σε αριστουργήματα! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved