Κι όμως υπάρχει ομορφιά ακόμη και στην καισαρική τομή (pics)

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για όμορφες φωτογραφίες τοκετού με καισαρική τομή, πέσαμε πάνω στο φωτογραφικό άλμπουμ της φωτογράφου Belle Verdiglione που δείχνουν την ομορφιά του τοκετού με καισαρική τομή!

Κι όμως υπάρχει ομορφιά ακόμη και στην καισαρική τομή (pics)

Η Em, μια μαμά είχε το θάρρος να μοιραστεί την υπέροχη ιστορία του τοκετού της και να την εκφράσει με τις δικές της λέξεις.

«Ήμουν έφηβη όταν με συμβούλεψαν ότι όταν αποφάσιζα να αρχίσω την οικογένειά μου, θα έπρεπε να γεννήσω με καισαρική τομή. Με τα προβλήματα υγείας που είχα τότε δεν μου φάνηκε μεγάλη υπόθεση αυτό, αλλά αργότερα ένοιωσα ότι μου στερούσαν κάτι υπέροχο. Γέννησα τα πρώτα τρία παιδιά μου και ενώ τα ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά, ποτέ δεν είχα μια υπέροχη εμπειρία τοκετού.

Όταν εγώ και ο άνδρας μου ανακαλύψαμε ότι είμαι έγκυος ξανά, ήθελα αυτή η εγκυμοσύνη και αυτός ο τοκετός να ήταν διαφορετικός. Ξέροντας ότι αυτό επρόκειτο να είναι το τελευταίο μας παιδί, ήθελα να έχω μια τελευταία ευκαιρία να απολαύσω τον τοκετό μου μιας και ένιωθα ότι κάτι έχανα.

Με τη βοήθεια του γιατρού μου (άλλαξα γιατρό) κατάφερα να έχω μια ξεχωριστή εμπειρία τοκετού με καισαρική τομή. Μου έδωσε τη δυνατότητα να γεννήσω με καισαρική τομή αλλά να παρακολουθώ και να βλέπω τα πάντα.

Αυτή τη φορά, δεν ένιωθα σαν να βγήκα από χειρουργείο αλλά πραγματικά να βλέπω τι συμβαίνει με εμένα και το μωρό μου!».

Η Em, ζήτησε από τη φωτογράφο Belle Verdiglione να απαθανατίσει τη στιγμή αυτή ώστε να κρατήσει για πάντα στη μνήμη της, τη γέννηση του τελευταίου της παιδιού.

Δείτε κι εσείς τη μαγεία του τοκετού της καισαρικής τομής στην παρακάτω gallery, έτσι όπως την έζησε η Em!

Διαβάστε επίσης:
Δεκατρείς εκπληκτικές φωτογραφίες νεογέννητων την ώρα του τοκετού (pics)

Πόση συγκίνηση: Μαμάδες κρατούν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τα «μωρά του Ουρανίου τόξου» (pics)

«Αυτή η κραυγή... Αυτή η τελευταία ανάσα»: Φωτογραφίες γυναικών λίγο πριν φέρουν στη ζωή το μωρό τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved