Οι πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι μέσα από 25 ρεαλιστικές φωτογραφίες

Η καθημερινότητα των πρώτων ημερών με το νεογέννητο στο σπίτι αποτυπωμένη σε φωτογραφίες.

Οι πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι μέσα από 25 ρεαλιστικές φωτογραφίες

Η στιγμή που επιστρέφετε από το μαιευτήριο στο σπίτι με το νεογέννητο μωρό σας είναι τόσο ξεχωριστή που δύσκολα ξεχνιέται.

Όπως και το άγχος, μαζί με το φόβο για το αν θα πάνε όλα καλά, αν θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του. Ομως με το χρόνο, οι αναμνήσεις ξεθωριάζουν.

Η Stefani Woodward , φωτογράφος στο επάγγελμα σκέφτηκε ότι θα ήθελε να θυμάται όταν μεγάλωνε το παιδί της πώς ήταν αυτές οι πρώτες μέρες. Οι φωτογραφίες της λοιπόν εστιάζουν σε απλά καθημερινά πράγματα που βιώνουν οι γονείς με το νεογέννητο. Η στιγμή του ταΐσματος, η υποδοχή του μωρού από τα μεγαλύτερα αδέλφια, ο ύπνος, οι αγκαλιές.

Οι φωτογραφίες της καταγράφουν όλα όσα θα θέλατε και εσείς να θυμάστε για το μωρό σας αλλά και όσα θα μπορείτε να του δείχνετε όταν πια θα έχει μεγαλώσει.

«Ξεκίνησα να φωτογραφίζω με τη μηχανή μου για να ανακαλύψω τη μαγεία που κρύβεται στην …βρώμικη και χαοτική ζωή μου ως μητέρα δύο κοριτσιών, όπως ακριβώς ήταν», είπε μιλώντας στο Babble. «Το να φωτίζω την ομορφιά αυτών των τόσο απλών στιγμών μου, με βοήθησε να δω τη ζωή μου με διαφορετικό τρόπο και πραγματικά να την αγαπώ για αυτό που ήταν», πρόσθεσε η Stefani Woodward.

Διαβάστε επίσης

Οι ωραιότερες φωτογραφίες με νεογέννητα που έχετε δει ποτέ (pics)
Φωτογραφίες που δείχνουν ότι και το τάισμα με μπιμπερό είναι διασκεδαστικό

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved