Πανομοιότυπα δίδυμα: Τόσο ίδια μεταξύ τους, μα και τόσο διαφορετικά (pics)

Υπέροχες φωτογραφίες με πανομοιότυπα δίδυμα.

Πανομοιότυπα δίδυμα: Τόσο ίδια μεταξύ τους, μα και τόσο διαφορετικά  (pics)

Σύμφωνα με μία επιστημονική έρευνα, ένα νέο φαινόμενο που ανακαλύφθηκε ότι συμβαίνει στα πανομοιότυπα δίδυμα, ανεξαρτήτως της γονιδιακής ομοιότητας τους, είναι πως μοιράζονται και μια μοριακή ομοιότητα που επηρεάζει τα βιολογικά χαρακτηριστικά τους.

Ο φωτογράφος Peter Zelewski, τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να ανακαλύψει τον μοναδικό κόσμο των πανομοιότυπων διδύμων, προσπαθώντας να αποτυπώσει μέσα από το φακό του, όχι μόνο το ιδιαίτερο δέσιμο τους και την όμοια εμφάνισή τους, αλλά και τις διαφορές που έχουνε μεταξύ τους. «Όταν ξεκίνησα το προτζεκτ μου, ήμουν πεπεισμένος ότι τα πανομοιότυπα δίδυμα είναι τόσο όμοια μεταξύ τους, αλλά και τόσο διαφορετικά. Γιατί μπορεί να ντύνονται ίδια, να έχουν ίδιο χτένισμα, όμως, έχουν ξεχωριστή προσωπικότητα».

Και την προσωπικότητα αυτή θέλησε να την βγάλει, μέσα από τα πορτρέτα του. έτσι, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, ανακάλυψε πολλά ζευγάρια πανομοιότυπων διδύμων, που πρωταγωνιστούν στο πρότζεκτ του. Σε αυτό, φρόντισε να έχουν ολόιδια εμφάνιση, όμως, όπως τονίζει μέσα από τα πορτρέτα αυτά, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι πρόκειται για διαφορετικούς χαρακτήρες, που αποτυπώνονται μέσα από τη διάθεση τους, που έχουν όταν στήνονται στο φακό.

Δείτε την παρακάτω photo gallery που δημοσίευσε το Boredpanda.com και θα καταλάβετε τι εννοεί ο φωτογράφος.

Δείτε επίσης

Τριάντα ξεχωριστές φωτογραφίες διδύμων - Από τις πιο όμορφες που έχετε δει

Μπαμπάς ξεγεννά τα δίδυμα παιδιά του - Φωτογραφίες που θα σας συγκλονίσουν

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved