Jennifer Lopez: Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά φωτογραφίες από το νέο -απίστευτο- διαμέρισμά της

Η φράση «Η πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο» είναι λίγη για να περιγράψει το νέο διαμέρισμα της σταρ.

Jennifer Lopez: Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά φωτογραφίες από το νέο -απίστευτο- διαμέρισμά της

Τις τελευταίες μέρες, ο διεθνής Τύπος ασχολείται με τη νέα αγορά της Jennifer Lopez και του συντρόφου της, Alex Rodriguez. Το ζευγάρι, που πρόσφατα έκλεισε έναν χρόνο σχέσης, προχώρησε σε μία κοινή αγορά, ένα υπέρ-πολυτελέστατο διαμέρισμα σε έναν ακριβό δρόμο της Νέας Υόρκης, αλλά και στο υψηλότερο κτίριο του κόσμου. Η αγορά του ζευγαριού, για πολλούς έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η σχέση αυτή ήρθε για να μείνει και ότι πρόκειται για μία… γαμήλια κίνηση!


https://www.instagram.com/p/Bg4lrxylyJU/



Ωστόσο, πέρα από τις εικασίες και τα στοιχήματα για το αν η JLo βάλει και πάλι στεφάνι, το ίδιο το διαμέρισμα είναι από μόνο του ένα θέμα, που δεν γίνεται να περάσει ασχολίαστο. Το ζευγάρι για την αγορά του έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, δίνοντας 15,3 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά του. Βρίσκεται στην 432 Park Avenue, στον 36ο όροφο του υψηλότερου κτιρίου στον κόσμο και όπως καταλαβαίνετε, η θέα του «κόβει» την ανάσα. Το ίδιο και η πολυτέλειά του, με το μάρμαρο να κυριαρχεί στους χώρους.


https://www.instagram.com/p/BgYpc_dFgy3/



Στο διαμέρισμα αυτό θα μετακομίσει η διάσημη τραγουδίστρια με τα δίδυμα παιδιά της, αλλά και τοn σύντροφό της με τα παιδιά του, από τον προηγούμενο γάμο του. Εξάλλου, όλοι μαζί είναι αγαπημένοι σαν μία οικογένεια. Αν το χλιδατο διαμέρισμα είναι μία γαμήλια αγορά, θα το μάθουμε σύντομα. Προς το παρόν, χαζεύουμε το εσωτερικό του, αφού τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες, που μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας!

Πηγή: popculture.com

Φωτογραφίες: Douglas Elliman Real Estate

Διαβάστε επίσης

Jennifer Lopez-Alex Rodriguez: Είναι το πιο στιλάτο ζευγάρι του Χόλιγουντ και με αποδείξεις (pics)

Jennifer Lopez: Όλες οι διάσημες πρώην του αγαπημένου της, Alex Rodriguez

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved