Επτά ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας πριν δημοσιεύσετε φώτο των παιδιών σας online

Αν η απαντήσετε «ναι» στις ερωτήσεις, τότε θα πρέπει να στεφτείτε διπλά πριν δημοσιεύσετε κάτι στα social media.

Επτά ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας πριν δημοσιεύσετε φώτο των παιδιών σας online

Στις μέρες μας τα posts με τα παιδιά και τα κατορθώματά τους, είναι κάτι που βλέπεις καθημερινά.

Το να μοιράζεται κάποιος τις περιπέτειές του (μάλλον να παραμοιράζεται τις περιπέτειές του όπως γράφει και η Jeannette Kaplun στο babble.com), στα social media και ειδικά στο Instagram, είναι κάτι αναπόφευκτο για τους γονείς.

«Κάποιοι γονείς που ξέρω αποφάσισαν να μη δημοσιεύουν τίποτε απολύτως από την καθημερινότητα των παιδιών τους. Σέβομαι την απόφασή τους αλλά για εμένα, θα ήθελα να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία αντί να την πολεμούμε. Ως μαμά και blogger με οικογένεια που μένει μίλια μακριά της, αγκαλιάζω με ανοιχτές αγκάλες την ευκαιρία να κρατώ τα αγαπημένα μου πρόσωπα ενημερωμένα με τις περιπέτειες και τα ορόσημα των παιδιών μου. Ορισμένες στιγμές αποθανατίζονται στο Facebook, άλλες στο Instagram και μερικές ιδιωτικές στιγμές στο Whatsapp», αναφέρει η Jeannette και συνεχίζει.

«Ωστόσο, καθώς τα παιδιά μου μεγαλώνουν και ανησυχούν για το τι βλέπουν οι φίλοι τους και τι όχι, έχω μάθει να σέβομαι τα όριά τους και είμαι πολύ πιο προσεκτική σε ό, τι δημοσιεύω. Συνήθως, ζητάω την έγκρισή τους και αυτό γιατί όπως ανέφερα, πολλοί από τους φίλους τους με ακολουθούν στα κοινωνικά μέσα. Τρομακτικό αλλά αληθινό!»

Η ίδια πιστεύει ότι πραγματικά μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες και ιστορίες με τα παιδιά σας στο διαδίκτυο αρκεί να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις. Αν η απάντηση είναι «ναι» στις ερωτήσεις, τότε θα πρέπει να στεφτείτε διπλά πριν δημοσιεύσετε κάτι στα social media.

Δείτε τις ερωτήσεις στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Μήπως μοιράζεστε πολλά για το μωρό σας στο διαδίκτυο;

Ποτέ μην δημοσιεύσεις αυτές τις 6 φωτογραφίες των παιδιών σου στο Facebook!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved