Μαμά ζωγραφίζει με την κόρη της και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό ( pics)

Άφησε την κόρη της να ζωγραφίζει στα δικά της σχέδια και το αποτέλεσμα ήταν απροσδόκητα καλό.

Μαμά ζωγραφίζει με την κόρη της και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό ( pics)

Η ζωγράφος Mica Angela Hendricks όταν επέτρεψε την κόρη της να προσθέσει τις δικές της πινελιές σε σχέδιά της δεν φανταζόταν την απήχηση που θα είχαν. Η μικρή, 4 ετών τότε, ήθελε τόσο πολύ να ζωγραφίσει στο ίδιο σχέδιο που είχε κάνει η μαμά της που η Mica Angela Hendricks δεν μπορούσε να αντισταθεί. Κάπως έτσι ξεκίνησε το όλο εγχείρημα με σχέδια και των δυο τους.

Συνήθως η Mica σχεδιάζει το βασικό κορμό του έργου της και η κόρη της προσθέτει το υπόλοιπο σώμα που μπορεί να είναι ζώου, γοργόνας, μέλισσας ή ότι άλλο της αρέσει τη δεδομένη στιγμή.

«Μερικές φορές σκέφτομαι να τις προτείνω ιδέες για το σώμα που πρέπει να προσθέσει, αλλά ξέρω ότι τις αγνοούσε ειδικά αν δεν ταίριαζαν με αυτό που είχε ήδη κατά νου. Αλλά ως ενήλικας και τελειομανής, μερικές φορές έχω μια συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό μου, και θα ήθελα να γίνει με τον τρόπο που το έχω σκεφτεί. Όμως όταν βλέπω να σχεδιάζει κάτι τελείως σουρεαλιστικό αντιλαμβάνομαι ότι η φαντασία των παιδιών ξεπερνά κατά πολύ των ενηλίκων και σχεδόν πάντα το τελικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο από αυτό που είχα φανταστεί», ανάφερε η καλλιτέχνης.

Δείτε τα έργα τους και πείτε μας δεν είναι όντως ξεχωριστά;

Διαβάστε επίσης

Εξάχρονος ζωγράφισε τον τοίχο του σαλονιού! Δείτε ποια ήταν η τιμωρία του
Μαμά μετατρέπει σε υπέροχες ζωγραφιές τις μουντζούρες της 3 ετών κόρης της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved