Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε το ωραιότερο δώρο στη Σίσσυ Χρηστίδου και ναι το ζηλέψαμε! (pics)

Ζηλέψαμε πολύ! Πάααρα πολύ!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε το ωραιότερο δώρο στη Σίσσυ Χρηστίδου και ναι το ζηλέψαμε! (pics)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε στη Σίσσυ, ένα δώρο που πολλές μαμάδες θέλουν. Όχι, δεν μιλάμε για κοσμήματα, λουλούδια και ταξίδια.

Μιλάμε για κάτι πιο ουσιαστικό, πιο όμορφο και πιο τρυφερό. Ποιο δώρο είναι αυτό; Μα φυσικά λίγες ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στο σπίτι και μάλιστα χωρίς τα παιδιά.

Ο Θοδωρής, όπως μας έδειξε η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε μια σειρά από Insta stories, πήρε τα παιδιά το απόγευμα της Πέμπτης και τα πήγε εκείνος στις όποιες δραστηριότητές τους, αφήνοντας πίσω τη Σίσσυ στο σπίτι να... ξεκουραστεί.

Μόλις, η πόρτα κλείνει η Σίσσυ κατευθύνεται στο μπάνιο, βάζει την αγαπημένη της μουσική, ανοίγει τη βρύση, γεμίζει με ζεστό νερό και αφρόλουτρο τη μπανιέρα και απολαμβάνει το δώρο του συζύγου της. Μάλιστα σε κάποια Insta stories της δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον αντρούλη της, που πήρε τα παιδιά και έφυγαν από το σπίτι.

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς πολύ θα θέλαμε να έπαιρναν τα παιδιά οι άνδρες μας έστω και για μια ώρα από το σπίτι. Ακόμη και αν δεν βουλιάζαμε στην μπανιέρα μας, μια ώρα χωρίς γκρίνια, φασαρία και το «μαμά βαριέμαι» θα ήταν ονειρική!

Δείτε τις φωτογραφίες από τα stories στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Σίσσυ Χρηστίδου: Τα «σπάει» ο γιος της ως άλλος… Michael Jackson (pics)

Σίσσυ Χρηστίδου: «Η σχέση μου με τον Θοδωρή είναι παθιασμένη, καρμική…»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved