Η μητέρα γνωστού μοντέλου σοκάρει: «Αφού ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο απέτυχε η εξωσωματική»

Δεν υπήρξαν όλα ρόδινα στη ζωή της!

Η μητέρα γνωστού μοντέλου σοκάρει: «Αφού ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο απέτυχε η εξωσωματική»

Πριν αποκτήσει τον γιο της, μέσω παρένθετης μητέρας πέρασε δύσκολα. Το χειρότερο από όλα το εξομολογήθηκε η μητέρα της σε γνωστό περιοδικό αυτές τις μέρες, σε συνέντευξη που έδωσαν μαζί. Μόλις ολοκλήρωσε το παιδικό δωμάτιο το γνωστό μοντέλο, ανακάλυψε ότι η εξωσωματική γονιμοποίηση απέτυχε.

Όπως η ίδια ανέφερε στη συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στο περιοδικό People.com, το ταξίδι της μητρότητας ήταν σκληρό και δύσκολο για εκείνη. Η Tyra Banks, μίλησε για τις δύσκολες μέρες της εξωσωματικής και το θαύμα που επιτέλους συνέβη στη ζωή της. Μαζί της όμως, μίλησε και η μητέρα της.

Η Tyra είχε υποβληθεί σε πολλές αποτυχημένες εξωσωματικές. «Ήταν ψυχολογικά δύσκολο όλο αυτό για εμένα», λέει και συνεχίζει, «Υπήρξαν πολλά και δύσκολα στάδια!».

Η μητέρα της ωστόσο, Adds London, αποκάλυψε ότι η κόρη της υπέφερε πολύ περισσότερο απ' όσο μπορεί κανείς να φανταστεί. «Με πλήγωνε πολύ να τη βλέπω να υποφέρει. Ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο, είχε βάλει ένα χαλί στο πάτωμα που έγραφε "Η μαμά σε ήδη σε αγαπά πολύ" και λίγε μέρες μετά ανακάλυψε ότι η εξωσωματική γονιμοποίηση απέτυχε. Η καρδιά μου ξεριζώθηκε!».

Μετά από τις πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, το ζευγάρι (που πλέον δεν είναι μαζί) κατέφυγε στην παρένθετη μητρότητα.

Μπορεί η Tyra και ο Eric Asla να μην είναι μαζί, όμως μοιράζονται τις υποχρεώσεις του παιδιού και μεγαλώνουν τον γιο τους μαζί.

Το γνωστό μοντέλο αυτές κάθε Σαββατοκύριακο απολαμβάνει το πρωινό της με τη μαμά της και τον 2 ετών γιο της, York. Αυτό για εκείνη είναι η απόλυτη ευτυχία!

Διαβάστε επίσης:
Tyra Banks: Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της, δημοσίευσε την πρώτη του φώτο! Είναι κούκλος!

H Τyra Banks πάχυνε πολύ: Δείτε το νέο της σώμα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved