Νονές και Νονοί, ώρα για γλυκές εξορμήσεις!

Το Πάσχα είναι η καλύτερη ευκαιρία να δείξουμε και να προσφέρουμε την αγάπη μας.

Νονές και Νονοί, ώρα για γλυκές εξορμήσεις!

Να έρθουμε κοντά με την οικογένεια μας, να μιλήσουμε με τους αγαπημένους μας και να ξετρελαίνουμε τα βαφτιστήρια μας!

Το Πάσχα της παιδικής μας ηλικίας είχε εξοχή, χαρά και νονές ή νονούς φορτωμένους με χρωματιστά πακέτα. Είχε χαρά, λουστρίνια παπούτσια, μοσχοβολιστά τσουρέκια και μεγάλα, πασχαλινά αβγά που περιμέναμε πως και πώς να σπάσουμε για να απολαύσουμε την υπέροχη σοκολάτα. Το Πάσχα του τότε δεν διαφέρει καθόλου από το Πάσχα του σήμερα. Και εμείς δεν θα χάναμε ποτέ την ευκαιρία να προσφέρουμε τα πιο όμορφα, αγνά και νόστιμα γλυκά στα βαφτιστήρια μας.

glika 3

Δεν χρειάστηκε να σκεφτούμε πολύ για να επιλέξουμε το ζαχαροπλαστείο από το οποίο θα παίρναμε τα τσουρέκια και τα σοκολατένια αβγά για τους μικρούς μας ήρωες. Εξάλλου, θέλαμε το καλύτερο. Χωρίς κανέναν δισταγμό μπήκαμε σε ένα Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντινίδης και αρχίσαμε να περιπλανόμαστε στις υπέροχες γεύσεις του.

IMG 4277 2

Το πρώτο που μας εντυπωσίασε ήταν τα Σοκολατένια Αβγά που τα βρήκαμε σε υπέροχα σχέδια. Δημιουργημένα από την καλύτερη, σοκολάτα και διακοσμημένα με χρωματιστή ζαχαρόπαστα, αυτά τα αβγά ήταν ακριβώς ό,τι είχαμε ονειρευτεί. Πέρα, όμως, από τα πολύχρωμα αβγά που εντυπωσιάζουν τα παιδιά , στα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης βρήκαμε συγκλονιστικά, σοκολατένια αβγά, που θυμίζουν μικρά έργα τέχνης, τα οποία έχει δημιουργήσει ο Μάρκος Κωνσταντινίδης με αγάπη και μεράκι.

glika 10

Δεν αντισταθήκαμε και πήραμε και απ’ αυτά! Εξάλλου, ποιος δεν θέλει λίγη ακόμα σοκολάτα για το Πάσχα του;

Συνεχίσαμε τα ψώνια για τα βαφτιστήρια με την επιλογή του τσουρεκιού. Και εδώ μας περίμενε μια ακόμη έκπληξη! Αυτή την χρονιά, τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης εκτός από τα κλασικά, απλά ή γεμιστά, τσουρέκια της μας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας γεμιστό τσουρέκι επιλέγοντας την γέμιση και το γλάσο που θέλουμε. Οι επιλογές είναι πολλές.

DIY FB INSTA 2

Έξι διαφορετικά υλικά όπως η πραλίνα, η κρέμα καραμέλα, το κάστανο, η κρέμα κεράσι, η πραλίνα με κομματάκια caprice ή βάφλα αναλαμβάνουν την γέμιση, ενώ η σοκολάτα υγείας και η λευκή σοκολάτα αναλαμβάνουν το γλασάρισμα. Το τσουρέκι ολοκληρώνεται με το γαρνίρισμα της επιλογής μας όπως την τρούφα, τα μπισκοτάκια caprice ή oreo και τους ξηρούς καρπούς. Φτιάξαμε δυο υπέρ-φανταστικά τσουρέκια με βάφλα και κάστανο βουτηγμένα σε λευκή σοκολάτα και διακοσμημένα με χρωματιστή τρούφα. Χάρμα οφθαλμών!

glika 9

Φύγαμε από το Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντινίδης αφού πήραμε, επιπλέον, ένα πεντανόστιμο Colombo de Pasqua, ένα ιταλικό γλυκό που μοιάζει με το πανετόνε και είναι αφράτο, με τέλεια γεύση και γεμάτο κομματάκια φρούτων και ξηρούς καρπούς, ένα ταψάκι φρεσκότατο γαλακτομπούρεκο και μπόλικα Σμυρνέικα κουλουράκια για το πρωινό της Κυριακής του Πάσχα. Δεν σας λέμε τι έγινε μόλις προσφέραμε στο βαφτιστήρια τα τσουρέκια και τα αβγά!

Πώς να περιγράψεις με λόγια την χαρά! Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι ότι και του χρόνου, στα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης θα πάμε!

Είναι ωραίο να προσφέρεις το καλύτερο σε όσους αγαπάς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved