Το AVENUE γεμίζει πεταλούδες και υποδέχεται την Άνοιξη, το Πάσχα αλλά και την Πέππα το γουρουνάκι!

Ο πιο αγαπημένος οικογενειακός προορισμός αγορών, το AVENUE Mall, ετοιμάζεται και φέτος να υποδεχτεί όλες τις οικογένειες που το προτιμούν για τα Πασχαλινά τους ψώνια και όχι μόνο…

Το AVENUE γεμίζει πεταλούδες και υποδέχεται την Άνοιξη, το Πάσχα αλλά και την Πέππα το γουρουνάκι!

Γυρνώντας το κεφάλι σου βλέπεις παντού πεταλούδες και λουλούδια και αισθάνεσαι ότι πραγματικά ξεκίνησε η Άνοιξη. Ώρα για ανανέωση!

Ανοιξιάτικες βιτρίνες με τις νέες τάσεις της μόδας, για όλη την οικογένεια. Όλα μέσα σε ένα Εμπορικό Κέντρο, εύκολα, γρήγορα και φιλικά. Παρκάρεις εύκολα στις 2.000 θέσεις του και απολαμβάνεις τη βόλτα σου σε ένα ευχάριστο σκηνικό.

DSC 0281 Large

Θα βρεις υπέροχα παιδικά, ρομαντικά ή για πιο δραστήρια παιδάκια, φυσικά παπούτσια, το απαραίτητο δώρο του νονού και της νονάς, λαμπάδες και παιχνίδια.

Λουλουδιασμένες βιτρίνες με προτάσεις για τη μοντέρνα γυναίκα που θέλει να ανανεώσει την εμφάνισή της, καλλυντικά και αρώματα και φυσικά το απαραίτητο κομμωτήριο για να αλλάξουμε look!

DSC 0211 Large

Επώνυμα ανδρικά για τους άνδρες της ζωής μας για να ανανεωθούν.

Αυτό το Πάσχα όμως μια έκπληξη θα περιμένει τους μικρούς επισκέπτες του AVENUE Mall. Η Πέππα το γουρουνάκι θα είναι εκεί από το Σάββατο 31 Μαρτίου ως και το Μεγάλο Σάββατο καθημερινά, για να τη γνωρίσουν από κοντά, να την αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της. Πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων και εκπλήξεων θα περιμένει όλα τα παιδιά για να περάσουν υπέροχα μέσα στο Αγρόκτημα της Πέππα που θα φιλοξενηθεί στο αγαπημένο τους Εμπορικό Κέντρο.

DSC 0250 Large

Και μετά το Πάσχα, πάλι AVENUE! Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα τέχνης στις 15 Απριλίου, υποδεχόμαστε τα παιδιά στο AVENUE Mall όπου τα χρώματα ζωντανεύουν και μιλούν. Έμπειροι εμψυχωτές – εικαστικοί εισάγουν τα παιδιά στην τέχνη της ζωγραφικής, αναμιγνύοντας χρώματα και ακούγοντας ιστορίες γι’ αυτά.

Μέχρι να ανοίξουν και πάλι τα σχολεία, όλοι στο AVENUE από την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου και έως και το Σάββατο 14 Απριλίου.

Peppa Flyer Programm210x148 2

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.avenuemall.gr και τη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens/

μαιν1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved