Μαμά, δεν είμαι εδώ!

Πιτσιρίκι που να μην τρελαίνεται για κρυφτό μάλλον δεν υπάρχει!

Μαμά, δεν είμαι εδώ!

Βλέπεις δυο μικροσκοπικά παπουτσάκια να εξέχουν κάτω από τον καναπέ και όπως πας να σκύψεις προς τα εκεί, ακούγεται η λατρεμένη παιδική φωνούλα: «Μαμά, δεν θα με βρεις, έχω κρυφτεί!» Κρατάς την ανάσα σου για να δώσεις ακόμα λίγο χρόνο στο παιχνίδι και στο ξεκάρδισμα που θα ακολουθήσει, αλλά προλαβαίνει η αυστηρή φωνή της δικής σου μαμάς, που βρήκε εκείνη την ώρα να κάνει επίσκεψη. «Πού το αφήνεις το παιδί να σέρνεται; Όλο χνούδια θα είναι από ‘κει κάτω, θα γεμίσει μικρόβια!»

Photo 8

Την αφήνεις να ξεθυμάνει και μετά, απαλά, της λες ότι για όλα αυτά τα «δεινά», κάνεις ακριβώς ό,τι κάνει κι εκείνη: εμπιστεύεσαι την KLINEX κι έτσι το πάτωμα είναι και αυτό υγιεινά καθαρό.

PACKSHOT

Γιατί η KLINEX ξέρει πως τα μωρά μπορούν εύκολα να έρθουν σε επαφή με μικρόβια καθώς μπουσουλάνε στο πάτωμα. Έτσι, διατηρούμε τα πατώματά μας υγιεινά καθαρά και απολαμβάνουμε τη μοναδική φρεσκάδα που προσφέρουν τα προϊόντα KLINEX. Πώς; Απλά, πλένουμε τακτικά τα πατώματα του σαλονιού, της κουζίνας, των υπνοδωματίων με KLINEX Καθαριστικό Πατώματος ή με KLINEX Καθαριστικό Πατώματος Ευαίσθητες Επιφάνειες.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved