Πάσχα στο AVENUE παρέα με την Peppa!

Το AVENUE γεμίζει πεταλούδες και υποδέχεται την πιο όμορφη εποχή του χρόνου παρέα με τους μικρούς αγαπημένους φίλους του και guest star, τη φανταστική Peppa το γουρουνάκι!

Πάσχα στο AVENUE παρέα με την Peppa!

Δύο ξεχωριστά events θα διασκεδάσουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του AVENUE με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ατελείωτο παιχνίδι.

Από τις 31 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου, η Peppa -το διάσημο αγαπημένο γουρουνάκι της Entertainment One- περιμένει όλους τους φίλους της για να διασκεδάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί. Ζωγραφική, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, παιχνίδια μνήμης, γρίφων και ρόλων θα γεμίσουν δημιουργικά τις ώρες παρέα με την Peppa!

AvenueMall PeppaPig

Και μετά το Πάσχα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης στις 15 Απριλίου, το AVENUE γεμίζει με ιστορίες, χρώμα και φαντασία. Από τις 10 έως τις 14 Απριλίου εμψυχωτές ντυμένοι παλέτες και ζωγράφοι υποδέχονται τους μικρούς ζωγράφους για να τους αφηγηθούν το καταπληκτικό παραμύθι των χρωμάτων, να παίξουν μαζί τους και να τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν τον μικρό-μεγάλο καλλιτέχνη που κρύβουν μέσα τους!

Αυτή την Άνοιξη στο AVENUE θα κάνουμε τις ωραιότερες Πασχαλινές αγορές και θα ζήσουμε τις πιο συναρπαστικές στιγμές παρέα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved