Η αντίδραση μιας μαμάς όταν αντίκρισε το 5 κιλά νεογέννητο μωρό της (pics)

Το να γεννάς στο σπίτι είναι μια μοναδική εμπειρία, αλλά να γεννάς στο σπίτι ένα μωρό βάρους 5 κιλών, τότε μιλάμε για ηρωισμό!

Η αντίδραση μιας μαμάς όταν αντίκρισε το 5 κιλά νεογέννητο μωρό της (pics)

Η Natalie Bancroft από τη Washington, είναι μαία και φωτογράφος. Τον περασμένο χρόνο γέννησε στην άνεση του σπιτιού της. Και ενώ η ίδια και η ομάδα της περίμεναν ένα μωρό τουλάχιστον 3.500 κιλά η ίδια γέννησε ένα μωρό 5 κιλά.

Η Bancroft ήξερε ότι ήθελε να γεννήσει στο σπίτι, περιτριγυρισμένη από τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά. Η ίδια ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Με μόλις δύο ανάσες και δύο «σπρωξιές», γέννησε τον μικρό Simon με τα ίδια της τα χέρια, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Η ίδια ωστόσο όταν ζύγισε η ομάδα της το μωρό εξεπλάγην, όταν άκουσε ότι ο μικρός ζύγιζε 5 κιλά.

Αυτή η ηρωίδα μαμά γέννησε χωρίς επισκληρίδιο αναισθησία και χωρίς καμία χρήση παυσίπονου, μόνη της και στο σπίτι. Όπως η ίδια είπε, αυτό οφείλεται στο ότι είχε ελευθερία κινήσεων μέσα στο σπίτι και στις σωστές ανάσες κατά τη διάρκεια του τοκετού. Τα κεριά και η απαλή μουσική επίσης βοήθησαν σε όλο αυτό. Οι δύο μαίες που είχε κοντά της και ο σύζυγός της, της πρόσφεραν ψυχική υποστήριξη όλη την ώρα του τοκετού.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε περισσότερα:
Δείτε καρέ-καρέ τη γέννηση αυτού του μωρού - Απερίγραπτο φωτογραφικό άλμπουμ (pics)

Μπαμπάς ξεγεννά τα δίδυμα παιδιά του - Φωτογραφίες που θα σας συγκλονίσουν

Δεκατρείς εκπληκτικές φωτογραφίες νεογέννητων την ώρα του τοκετού (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved