Γκαρνταρόμπα εγκύου: Τι πρέπει να σκεφτείτε για να διαλέξετε τα σωστά ρούχα εγκυμοσύνης

Όταν δοκιμάζετε ρούχα εγκυμοσύνης,αναρωτηθείτε που θα τα φορέσετε.

Γκαρνταρόμπα εγκύου: Τι πρέπει να σκεφτείτε για να διαλέξετε τα σωστά ρούχα εγκυμοσύνης

Αν εργάζεστε σε ένα περιβάλλον όπου χρειάζεται να φαίνεστε κομψή, ένα κοστούμι με μια ποικιλία από διαφορετικές μπλούζες μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή μαζί με κάποια πιο επίσημα ρούχα.

Μεγάλη ευκολία θα σας προσφέρουν τα απλά, κομψά κομμάτια που μπορεί να φορεθούν σε διαφορετικές περιστάσεις. Τα υφάσματα που δεν απαιτούν μεγάλη φροντίδα και χρειάζονται ελάχιστο σιδέρωμα θα σας απαλλάξουν από αρκετό κόπο και χρόνο.

Το βασικό πλεονέκτημα των ρούχων εγκυμοσύνης είναι ότι σχεδιάζονται για εγκύους. Τα πουκάμισα και τα φορέματα είναι συνήθως πιο μακριά μπροστά απ ' ότι πίσω, έτσι ώστε η κοιλιά σας να μην προκαλεί λόγω του μεγέθους της ασυμμετρία στον ποδόγυρο. Τα κουμπώματα έχουν συνήθως τη δυνατότητα προσαρμογής καθώς διαθέτουν παραπάνω τρύπες και κουμπιά ραμμένα με ελαστικές κλωστές.

Έτσι, τα ρούχα σας μπορούν να μεγαλώνουν μαζί με την κοιλιά σας και θα συνεχίσουν να δείχνουν κομψά ως το τέλος της εγκυμοσύνης σας.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε εκατοντάδες καινούργια ρούχα -μερικά προσεκτικά διαλεγμένα σύνολα θα σας κάνουν να δείχνετε κομψές σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και ύστερα απ΄αυτήν.

Όταν γεννηθεί το μωρό σας φροντίστε να πλύνετε και να τακτοποιήσετε προσεκτικά όλα τα ρούχα της εγκυμοσύνης για να χρησιμοποιήσετε στην επόμενη εγκυμοσύνη της ή να τα δώσετε σε κάποια φίλη σας.

Αξεσουάρ που θα σας φανούν χρήσιμα

  • Οι προεκτάσεις του στηθόδεσμου είναι χρήσιμες στα πρώτα στάδια, τότε που η περιφέρεια του θώρακά σας είναι μεγαλύτερη αλλά το μέγεθος των μαστών σας όχι. Η προέκταση στερεώνεται στα γαντζάκια του στηθόδεσμού σας, διευρύνοντας το άνοιγμά του.
  • Το καλσόν για εγκύους είναι ενισχυμένα μπροστά για να υποστηρίζουν την κοιλιά, ενώ τα λάστιχα είναι αρκετά ψηλά ώστε να κρατούν το καλσόν στη θέση του. Αν έχετε κνησμό στα πόδια ή κιρσούς τα ελάχιστα καλσόν για εγκύους μπορεί να σας βοηθήσει πολύ.
  • Τα μικρά εσώρουχα εγκυμοσύνης εφαρμόζουν με άνεση κάτω από την κοιλιά σας. Αν υποφέρετε από πόνους στη μέση, τα εσώρουχα εγκυμοσύνης έχουν ενσωματωμένη ελαστική ζώνη που θα σας βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης

Αυτά είναι τα ρούχα που πρέπει να επιλέξετε αν είστε έγκυος
Ποια είναι τα σωστά ρούχα που πρέπει να φορά μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved