Η ζωή μιας νέας μαμάς μέσα από χιουμοριστικά ασπρόμαυρα σκίτσα

Η καθημερινότητα μιας νέας μαμάς μέσα από ρεαλιστικά σκίτσα.

Η ζωή μιας νέας μαμάς μέσα από χιουμοριστικά ασπρόμαυρα σκίτσα

Η Shlomit Sauer είναι σκιτσογράφος. Όταν γέννησε το γιο της, που ήταν και το πρώτο της παιδί, της γεννήθηκε η ιδέα να καταγράφει την καθημερινότητά της, όχι όμως υπό μορφή ημερολογίου, αλλά σκίτσων. Ετσι, ξεκίνησε το project «My Tired Mommy».

Όπως αναφέρει μιλώντας στο boredpanda.com «ως νέα μαμά στην άδεια μητρότητας, τα σκίτσα ήταν ο δικός μου τρόπος για να εκφράσω τους αγώνες, τις απογοητεύσεις, τον παραλογισμό και το χιούμορ που βρήκα συχνά σε πολλές από αυτές τις νέες καταστάσεις».

Όταν αποφάσισε να τα δημοσιεύσει στο Facebook, η αναταπόκριση ήταν μεγάλη, ειδικά από άλλες μαμάδες που είχαν βιώσει ανάλογες ή παρόμοιες εμπειρίες και μπορούσαν να νιώσουν τα ίδια συναισθήματα.

Έτσι λοιπόν, η Shlomit Sauer αποφάσισε να κάνει τα σκίτσα της κόμικ δημοσιεύοντάς το στα social media.

«Συχνά αγγίζω ευαίσθητα θέματα (μερικές φορές ακόμη και ταμπού) όπως είναι ο θηλασμός, η καριέρα, η σχέση με τον σύζυγο, η οικογένεια και φυσικά- η έλλειψη ύπνου και η επίδρασή του στο μυαλό και το σώμα.Ελπίζω ότι θα βρείτε τα σκίτσα μου αστεία, ίσως ταυτιστείτε με αυτά. Και να θυμάστε! Δεν είμαστε τέλειες. Είμαστε μαμάδες!», καταλήγει η Shlomit Sauer.

Διαβάστε επίσης

Είκοσι χαριτωμένα σκίτσα στα οποία όλες οι γυναίκες θα αναγνωρίσουν τον εαυτό τους
Πρώτο vs δεύτερο παιδί: Οι διαφορές σε 16 ξεκαρδιστικά σκίτσα (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved