Liv Tyler: Το συγκινητικό μήνυμά της με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα της Steven (pics & vid)

Η Liv Tyler λατρεύει τον πατέρα της και μάλιστα πολύ.

Liv Tyler: Το συγκινητικό μήνυμά της με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα της Steven (pics & vid)

Όχι επειδή είναι ο γνωστός τραγουδιστής αλλά επειδή είναι ο μπαμπάς της. Ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε, που την κράτησε στην αγκαλιά του, που τη λάτρεψε. Με αφορμή τα γενέθλια του Steven Tyler, η Liv δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, απ' όταν φωτογραφήθηκαν μαζί για το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone.

«Χαρούμενα γενέθλια λατρεμένε μου μπαμπά!!!! 70 χρόνια νεότητας και 70 χρόνια σοφίας. Είμαι περήφανη που περπατώ στη γη μαζί σου. Που γεννήθηκα από εσένα. Σε ευχαριστώ που μου δίδαξες να μη δέχομαι το "όχι" ως απάντηση. Να ρωτώ πάντα περισσότερες ερωτήσεις. Να βλέπω πραγματικά, να ακούω πραγματικά και να νιώθω πραγματικά τα πάντα. Να νιώθω ευτυχισμένη και γεμάτη ακόμη και αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζω. Να σταματώ και να μυρίζω όοολα εκείνα τα τριαντάφυλλα που θα βρίσκω στο δρόμο μου ακόμη και αν χαθώ κάνοντάς το. Να στέκομαι και να πολεμώ για τα πιστεύω μου. Να διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές και να ακούω κάθε κρυμμένο ρυθμό που κρύβει η ζωή. Είσαι μια δύναμη που πάντα υπολόγιζα, μια πραγματική έμπνευση που όταν ανοίγει το στόμα της για να τραγουδήσει φωτίζει όλο τον κόσμο. Σε ευχαριστώ. Χρόνια πολλά μπαμπάκα. Μακάρι όλα τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν. Ξέρω ότι δουλεύεις σκληρά για να τα βρεις. Σε αγαπώ !!!! Περιοδικό rollingstone πριν μερικά χρόνια- Οικογενειακές αξίες»

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία όμως, η Liv Tyler δημοσίευσε φωτογραφίες απ'όταν ο Steve ήταν παιδί καθώς και βίντεο με τις κόρες της που εύχονται στον παππού χρόνια πολλά.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες παρακάτω


https://www.instagram.com/p/Bgze8PBnG5y/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved