Chiara Ferragni: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γιου της Leo (pics)

Η διάσημη fashion blogger έγινε μαμά και πρώτο θέμα στη Vogue Αυστραλίας.

Chiara Ferragni: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γιου της Leo (pics)

Ακόμη και στη Vogue Αυστραλίας, ανακοινώθηκε η γέννηση του γιου της Chiara Ferragni. Της διάσημης μαμάς που πριν μία εβδομάδα (στις 19 Μαρτίου) απέκτησε τον γιο της, καρπό του έρωτά της από τον rapper αρραβωνιαστικό της Fedez.

Ο ίδιος δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους, τον μικροσκοπικό Leo που στην κυριολεξία μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους από τη στιγμή της γέννησής του.

Μαμά και μπαμπάς, δημοσιεύουν φωτογραφίες και Insta stories στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τρελαίνοντας τους θαυμαστές τους.

Για το όνομα του μικρού Leo στάθηκε το τατουάζ της διάσημης μαμάς. Σύμφωνα με το W Magazine, σε ένα ποστ της η Ferragni είχε εξηγήσει: «Στο τέλος του Αυγούστου το 2016, μετά από αρκετούς μήνες μοναξιάς και αποτυχημένων ραντεβού, έκανα τατουάζ δύο λιοντάρια στο πίσω μέρος του δεξιού μου χεριού τα οποία σήμαιναν, αληθινή αγάπη για εμένα. Βρήκα την αληθινή αγάπη και ο Leo είναι η γιορτή αυτής της αγάπης!».

Δείτε στην παρακάτω gallery όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής τόσο η Chiara στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όσο και ο σύντροφός της Fedez.

Διαβάστε επίσης:
Chiara Ferragni: Ο πολύωρος τοκετός και η εξουθένωση από τη γέννα

Έγινε μαμά! Ο γιος της ήρθε στον κόσμο νωρίτερα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved