Kylie Jenner: Όλες οι φωτογραφίες της κόρης της, Stormi που έχουν ξετρελάνει το Instagram (pics)

Η κόρη της Kylie Jenner είναι το λιλιπούτειο «είδωλο» των social media.

Kylie Jenner: Όλες οι φωτογραφίες της κόρης της, Stormi που έχουν ξετρελάνει το Instagram (pics)

Η Stormi, καρπός του έρωτα της Kylie Jenner με τον Travis Scott, ήρθε στον κόσμο την 1η Φεβρουαρίου. Όπως με την εγκυμοσύνη, έτσι και με τη γέννηση της κόρη της, η 20χρονη ριάλιτι σταρ προτίμησε να μείνει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας. Εξάλλου, όπως η ίδια εξήγησε, λίγες μέρες μετά τη γέννα, ήθελε αυτές τις τόσο προσωπικές στιγμές να τις κρατήσει για την ίδια και το σύντροφό της.

Ωστόσο, η περίοδος της μυστικοπάθειας πέρασε στο παρελθόν και η δημοσιότητα επανήλθε στη ζωή της Kylie Jenner. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι το στερνοπούλι της οικογένειας των Kardashians μεγάλωσε μέσα στους προβολείς και τις τηλεοπτικές κάμερες, εξαιτίας του ριάλιτι. Έτσι, τον τελευταίο καιρό, σχεδόν καθημερινά ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες της κόρης της Stormi.

Η 20χρονη ριάλιτι σταρ απολαμβάνει τη μητρότητα, είναι ενθουσιασμένη με την κόρη της, αλλά και το νέο της ρόλο, τον πιο σημαντικό της ζωής της, αυτόν της μαμάς! Κι ενδεχομένως, αυτός είναι κι ένας επιπλέον λόγος να θέλει να μοιραστεί την ευτυχία της και τις απλές καθημερινές στιγμές της ζωής της με τους followers της. Όπως και να έχει, ένα είναι το σίγουρο: η Stormi έχει εξελιχθεί στο λιλιπούτειο «είδωλο» των social media!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις καλύτερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η μαμά της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Είναι επίσημο! Η Κylie Jenner γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι - Βίντεο και φώτο από τον τοκετό

Kylie Jenner: Η έπαυλη της κοστίζει 12 εκατομμύρια δολάρια και είναι ο ορισμός της χλιδής (photos)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved