Πέντε λόγοι που η Άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για μία έγκυο γυναίκα

Άνοιξη, η ωραιότερη εποχή του χρόνου και για μία εγκυμοσύνη.

Πέντε λόγοι που η Άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για μία έγκυο γυναίκα

Το καλοκαίρι το να είσαι έγκυος, έχει πολλές δυσκολίες, που έχουν να κάνουν με τη ζέστη. Τον χειμώνα, επίσης, δεν είναι και ο, τι καλύτερο να είσαι έγκυος, και λόγω του κρύου. Κρυώνεις, θέλεις να βάλεις και άλλα ρούχα, αλλά όταν είσαι έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένους μήνες, πόσα ρούχα να βάλεις και πόση άνεση να έχεις; Ενώ την Άνοιξη; Η ωραιότερη εποχή του χρόνου, ακόμη και για μία έγκυο γυναίκα. Και παρακάτω ακολουθούν οι πέντε λόγοι που είναι υπέροχο να είσαι έγκυος την εποχή αυτή.

Δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη

egkymosini anoixi 1

Που σημαίνει ότι δεν παιδεύεσαι με τη θερμοκρασία. Δεν χρειάζεται να φορέσεις πολλά ρούχα, ούτε λόγω της ζέστης, δεν αντέχεις τίποτε πάνω σου. Δεν κρυώνεις, δεν ζεσταίνεσαι. Αλήθεια, υπάρχει κάτι καλύτερο;

Τα ρούχα

egkymosini anoixi 2

Τα ανοιξιάτικα ρούχα φτιάχτηκαν για να σου φτιάξουν τη διάθεση. Πολύχρωμα, αέρινα, άνετα, δεν σε ρίχνουν, ούτε σε απογοητεύουν ότι πήρες κιλά και δε μπορείς να βρεις ρούχα που να σου κάνουν. Αντίθετα, μπορείς να βρεις πιο εύκολα εκείνα που ταιριάζουν στο σωματότυπό σου.

Βγαίνεις έξω από το σπίτι

egkymosini anoixi 4

Η μέρα μεγαλώνει, ο καιρός έχει γλυκάνει και μπορείς να απολαύσεις τις απογευματινές σου βόλτες. Ή περιπάτους. Μάλιστα, τα πάντα είναι ανθισμένα και αυτό λειτουργεί «ανεβαστικά» για την ψυχολογία σου.


Ασκείσαι καλύτερα

egkymosini anoixi 6

Κυρίως, λόγω της θερμοκρασίας, για μία έγκυο γυναίκα είναι πιο εύκολο να γυμναστεί. Και όπως είπαμε και παραπάνω, μπορεί να κάνει και περιπάτους καθημερινά, που είναι και από τις καλύτερες μορφές άσκησης.

Έρχεται το καλοκαίρι!

egkymosini anoixi 5

Ναι, το καλοκαίρι δε μπορούμε να πούμε ότι είναι και η καλύτερη εποχή για μία έγκυο γυναίκα, όμως, είναι καλοκαίρι. Και μόνο αυτό, αρκεί να σου ανεβάσει τη διάθεση. Επιπλέον, αν είσαι την Άνοιξη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, το καλοκαίρι, θα κρατάς στην αγκαλιά σου το παιδί σου. Οπότε και μόνος αυτός ο λόγος, αρκεί για να το περιμένεις.

Κι ένα αρνητικό:

Την Άνοιξη κυκλοφορούν πολλές ιώσεις, ενώ είναι σε έξαρση και οι αλλεργίες. Και μία έγκυος γυναίκα, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

Διαβάστε επίσης

Εγκυμοσύνη και αλλεργίες: Πώς να τις αντιμετωπίσετε τώρα την άνοιξη

Γυμναστική στην εγκυμοσύνη: Τι είδους γυμναστική μπορώ να κάνω; (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved