Η απάντηση νεαρής μαμάς στα πικρόχολα σχόλια για τις ραγάδες της εγκυμοσύνης της (pics)

Οι ραγάδες δεν είναι το ευχάριστο κομμάτι μίας εγκυμοσύνης.

Η απάντηση νεαρής μαμάς στα πικρόχολα σχόλια για τις ραγάδες της εγκυμοσύνης της (pics)

Είναι, όμως, μέρος αυτής και μία 23χρονη μαμά στέλνει την καλύτερη απάντηση-μήνυμα σε όσους έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως «φρικτό θέαμα» τις ραγάδες που έχει αποκτήσει στην κοιλιά της, μετά από τέσσερις γέννες. Η Doreen Ching από τη Μαλαισία, όταν πόσταρε στα social media μία φωτογραφία της, όπου δείχνει τις ραγάδες στην κοιλιά της, δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Doreen Ching 5



Πολλές μαμάδες της έστειλαν μηνύματα, όπου δήλωναν ότι και οι ίδιες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εκείνη. Όμως, υπήρξαν και πάρα πολλά σχόλια, κυρίως από άνδρες, που χαρακτήρισαν το θέαμα ως… «φρικτό». Μάλιστα, σε κάποια μηνύματα έφτασαν στο σημείο να την κατηγορήσουν ότι το έπαθε αυτό από τις συνεχόμενες εγκυμοσύνες!

Doreen Ching 1



Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι εκεί έξω. Αλλά σε αυτούς, η νεαρή μαμά έδωσε την καλύτερη απάντηση: «Αυτούς τους άνδρες που σχολίασαν ότι μία γυναίκα το «παθαίνει» από τις εγκυμοσύνες θέλω να τους ρωτήσω: έχουν σεβασμό στις γυναίκες; Στη μάνα τους; Στη γυναίκα τους; Στην κόρη τους; Στην αδελφή τους»; Η ίδια δηλώνει περήφανη για τα 4 παιδιά της και την όμορφη οικογένεια, που έχει δημιουργήσει, αν και νεαρής ηλικίας.

Δείτε στην παρακάτω gallery κάποιες οικογενειακές στιγμές της Doreen Ching

Διαβάστε επίσης

Δεκαπέντε συγκλονιστικές φωτογραφίες, το καλύτερο μήνυμα για το γυναικείο σώμα μετά την εγκυμοσύνη

Oι φωτογραφίες μιας μαμάς πριν και μετά την εγκυμοσύνη και το δυνατό της μήνυμα

Ραγάδες εγκυμοσύνης: Πότε φεύγουν και με ποιες φυσικές λύσεις

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved