Η συγκινητική ιστορία του αγοριού με τη σπάνια γενετική ανωμαλία και το bullying που δέχεται (vid)

Η ιστορία του μικρού Alex Bruorton, που έχει συγκινήσει τους πάντες.

Η συγκινητική ιστορία του αγοριού με τη σπάνια γενετική ανωμαλία και το bullying που δέχεται (vid)

Ο μικρός Alex Bruorton, από το Αρκάνσας της Αμερικής γεννήθηκε με μία σπάνια γενετική ανωμαλία, που επιστημονικά είναι γνωστή ως «Σύνδρομο Clove». Στην περίπτωση του Alex, η επίδραση του συνδρόμου έχει ως αποτέλεσμα να μεγαλώνει συνεχώς η αριστερή πλευρά του σώματος του, όπως το στόμα και το αυτί του. και όπως τονίζει η μητέρα του, δεν θα σταματήσουν ποτέ να μεγαλώνουν.

alex 1

Στον κόσμο, υπάρχουν άλλες περίπου 400 περιπτώσεις ανθρώπων με το ίδιο γενετικό πρόβλημα. Το 8χρονο αγόρι εξαιτίας της εμφάνισή τους πέφτει συνέχεια θύμα άγριου bullying από τους συμμαθητές του. όπως λέει, η μαμά του, ο Alex έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι για το υπόλοιπο της ζωής του οι άνθρωποι θα τον αντιμετωπίζουν ως «τέρας», ενώ όπως αποκαλύπτει – και μας συγκινεί όλους – ο γιος της από πολύ νωρίς, μόλις στην ηλικία των 2 χρόνων ήρθε αντιμέτωπος στην παιδική χαρά με το ρατσισμό και τη σκληρότητα των άλλων παιδιών, λόγω της εμφάνισης του.

alex 2



Η καλύτερη φίλη της μαμάς του, πριν λίγους μήνες ανέβασε ένα post στο Facebook με την ιστορία του Alex και το bullying που υφίσταται. Μάλιστα, η ίδια συμμετέχει σε ένα γκρουπ με μοτοσικλετιστές, όπου τους ζήτησε να δείξουν την υποστήριξη τους στο 8χρονο αγόρι. Όπερ και εγένετο. Μία ομάδα μοτοσικλετιστών βρέθηκε με τις μηχανές έξω από το σχολείο του Alex. Η χαρά του μικρού ήταν απερίγραπτη, βλέποντας ένα όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα. Αλλά και οι μοτοσικλετιστές ήταν χαρούμενοι για τη γνωριμία με το νέο μικρό τους φίλο, από τον οποίο ζήτησαν να μη σταματήσει ποτέ να χαμογελά. Όσο για τα υπόλοιπα παιδιά; Πήραν την «απάντηση» τους με τον καλύτερο τρόπο!

Δείτε τη συγκινητική ιστορία του μικρού Alex στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή THV11

Διαβάστε επίσης

Διάσημοι στέκονται στο πλευρό μαθητή που ζητά να τελειώσει το μαρτύριο του bullying

Αν το παιδί σας νιώθει διαφορετικό, διαβάστε του το παρακάτω άρθρο και θα νιώσει μοναδικό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved