Λαχτάρισε η Paris Hilton: Έχασε το μονόπετρο της, αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων (pics)

Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου τέτοια λαχτάρα!

Λαχτάρισε η Paris Hilton: Έχασε το μονόπετρο της, αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων (pics)

Δεν πάει πολύς καιρός από τον αρραβώνα της και η Paris Hilton έζησε τις πιο εφιαλτικές της στιγμές: έχασε το μονόπετρό της! Και δεν πρόκειται για ένα δαχτυλίδι μόνο ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας, αλλά και οικονομικής, αφού η αξία του αγγίζει τα 2 εκατομμύρια δολάρια! Και το δαχτυλίδι αυτό, που της χάρισε ο σύντροφός της, Chris Zylka στον αρραβώνα τους, της έπεσε σε ένα κατάμεστο κλαμπ του Μαϊάμι!

Paris Hilton 2

Η πρώην ριάλιτι σταρ βρέθηκε με τον αρραβωνιαστικό της και την παρέα τους στο συγκεκριμένο κλαμπ και όπως αποκαλύπτει η σελίδα PageSix πάνω στο τσακίρ κέφι και τον έξαλλο χορό, της έφυγε το μονόπετρο από το δάχτυλο. Και όταν συνειδητοποίησε ότι το έχασε, επικράτησε στο κλαμπ ο απόλυτος πανικός. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Paris Hilton έκλαιγε και ούρλιαζε πεσμένη στα πατώματα, ο αρραβωνιαστικός της προσπαθούσε να την ηρεμήσει με διάφορους τρόπους, εκτός από τα παρήγορα λόγια «σώπα και θα σου πάρω άλλο», ενώ το προσωπικό πανικόβλητο έψαχνε να το βρει.

Paris Hilton 1

Μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή, διότι βρισκόταν στον prive χώρο του κλαμπ και τα άτομα που βρίσκονταν εκεί, ήταν λίγα. Έτσι, ψάχτηκαν όλοι τους καλά, έψαξαν και παντού και τελικά βρήκαν το μονόπετρο μέσα στη σαμπανιέρα διπλανού τραπεζιού!! Μη μας ρωτάτε πώς έπεσε εκεί. Η χαρά της ήταν απερίγραπτη, ενώ το κέφι της σύντομα επανήλθε.

Διαβάστε επίσης

Paris Hilton: Απαρνιέται το διάσημο επίθετό της για χάρη του αρραβωνιαστικού της;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved