Respect στην Jenna Kutcher και την πληρωμένη απάντηση της στα σχόλια για το βάρος της (pics)

Η Jenna Kutcher στέλνει το καλύτερο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, που νιώθουν ανασφαλείς με την εμφάνισή τους

Respect στην Jenna Kutcher και την πληρωμένη απάντηση της στα σχόλια για το βάρος της (pics)

Και πέρα από την εμφάνισή τους έχουν να αντιμετωπίσουν και τα ειρωνικά σχόλια των άλλων. Η Jenna Kutcher είναι μία όμορφη γυναίκα με καμπύλες, παντρεμένη με έναν σέξι και καλογυμνασμένο άνδρα. Με το σύζυγό της είναι παντρεμένοι εδώ και 11 χρόνια και απόλυτα ευτυχισμένοι. Ωστόσο, την ίδια, όπως παραδέχεται, συχνά την πιάνουν ανασφάλειες και να αμφιβάλλει για τον εαυτό της. Ανασφάλειες που έχουν να κάνουν, κυρίως, με την εμφάνιση του συζύγου της, ο οποίος διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα, που θα το ζήλευαν οι πάντες.

Η Jenna Kutcher είναι φανατική του Instagram και σε κάποιο από τα post της αναρωτήθηκε πώς γίνεται, ενώ είναι μία γυναίκα με καμπύλες, να έχει έναν τέτοιο άνδρα. Και αν της αξίζει. Τα σχόλια που δέχτηκε ήταν πολλά. Ανάμεσα σε αυτά κι ένα, όπου ο χρήστης αναρωτιόταν πώς μία γυναίκα με παραπανίσια κιλά βρήκε έναν τέτοιον άνδρα. Η απάντηση της ήταν άμεση και πληρωμένη.

«Αυτός ο άντρας αγκάλιασε κάθε καμπύλη, σημάδι, ραγάδα και σπυράκι μου τα τελευταία χρόνια και πάντα μου υπενθύμιζε πως είμαι όμορφη, ακόμη κι αν μέσα μου δεν το ένιωθα. Οπότε ναι, οι μηροί μου ακουμπάνε, τα χέρια μου είναι μεγάλα και η κοιλιά μου πλαδαρή αλλά υπάρχουν σε μένα πολλά ακόμη για να αγαπήσει και επιλέγω αυτόν τον άντρα που μπορεί να διαχειριστεί όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα. Είμαι πολλά περισσότερα από το σώμα μου, το ίδιο κι αυτός, το ίδιο κι εσείς» έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή: Boredpanda

Διαβάστε επίσης

Η γυναίκα που μιμείται τις φωτογραφίες διάσημων στο Ιnstagram ξαναχτύπησε (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved