Πώς τα ξενύχτια ενέπνευσαν μία μαμά να βγάλει μαγικές φωτογραφίες με τα παιδιά της (pics)

Κι, όμως, τα ξενύχτια μίας νέας μαμάς, μπορούν να γίνουν πηγή έμπνευσης!

Πώς τα ξενύχτια ενέπνευσαν μία μαμά να βγάλει μαγικές φωτογραφίες με τα παιδιά της (pics)

Η Iwona Podlasińska είναι μία μαμά δύο μικρών παιδιών και όπως η ίδια παραδέχεται, είχε να κοιμηθεί για μία ολόκληρη νύχτα για δύο χρόνια! Με ένα νήπιο και ένα νεογέννητο, η υπόθεση ύπνος έμοιαζε για εκείνη, ως ένα απατηλό όνειρο. Τα βράδια που ξαγρυπνούσε, μέσα στη νύχτα παρατηρούσε τα προσωπάκια των παιδιών της, όταν κοιμούνταν. Και αναρωτιόταν πώς να είναι η «ονειροχώρα» τους. Τι να συναντάνε στον «κόσμο» αυτό. Πώς να νιώθουν.

Και κάπου εκεί της γεννήθηκε η ιδέα. Η Iwona Podlasińska είναι αρχιτέκτων και τα απογεύματα που επέστρεφε στο σπίτι ήταν, λογικά, οι μόνες ώρες που μπορούσε να τραβάει φωτογραφίες τα παιδιά της. Ωστόσο, τις νύχτες, παρατηρώντας τα παιδιά της να κοιμούνται, ένιωσε μία μαγεία στην ατμόσφαιρα. Κι αυτήν ακριβώς την αίσθηση ήθελε να απαθανατίσει. Και έχοντας, επίσης ως πηγή έμπνευσης τις παιδικές ταινίες, «Polar Express» και «La Luna» βρήκε τον τρόπο προσέγγισης των φωτογραφιών.

Όσες οικονομίες είχε στην άκρη, τις έδωσε για να αγοράσει μία επαγγελματική κάμερα και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια φωτογράφιζε τα παιδιά της, δίνοντας σε κάθε φωτογραφία μία μαγική... «σκόνη», ενώ σε κάθε μία από αυτές «αιχμαλώτιζε» τα συναισθήματα των παιδιών της. Και όπως παραδέχεται η ίδια, αυτό ήταν και το πιο δύσκολο κομμάτι. Ωστόσο, το αποτέλεσμα την αντάμειψε και οι φωτογραφίες της έχουν γίνει viral.

Δείτε τις στην παρακάτω gallery. Πραγματικά, είναι εντυπωσιακές!

Πηγή: Boredpanda

Τριάντα ξεχωριστές φωτογραφίες διδύμων - Από τις πιο όμορφες που έχετε δει

Εκπληκτικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν την ομορφιά του θηλασμού

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved