Μαρία Κορινθίου: «Υπάρχουν όρια ακόμα και στην κακεντρέχεια»

Είναι από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της showbiz, ταλαντούχα ηθοποιός και πολύ τρυφερή μαμά. Η Μαρία Κορινθίου σε πρόσφατη συνέντευξη της απάντησε σε όλους όσοι την κατακρίνουν λέγοντας πως «δεν μασάει».

Μαρία Κορινθίου: «Υπάρχουν όρια ακόμα και στην κακεντρέχεια»

Γενικά, όμως, δέχεσαι «μπούλινγκ», όπως λες, ό,τι κι αν κάνεις. Είτε βάλεις ένα τέτοιο ρούχο, είτε κλάψεις στη συνέντευξη Τύπου από τη χαρά που υπάρχεις σε έναν τέτοιο θίασο. Αλήθεια, «μασάς» με τις επιθέσεις αυτές;
∆εν «µασάω» ούτε µε τις επιθέσεις ούτε µε το «µπούλινγκ» που µου γίνεται. Είµαι µαθηµένη πια! Αυτό, όµως, δεν σηµαίνει ότι έχω πλέον την υποµονή να µε προσβάλλουν και να µε θίγουν! Εχω µεγαλώσει πια και δεν δίνω σηµασία και βασικά δεν µε ενδιαφέρει πια να δείχνω ότι όλα είναι καλά! Αν δεν είναι καλά για εµένα, αν µου επιτίθεσαι, θα επιτεθώ κι εγώ!

Τι σε έχει κάνει να «στραβώσεις» πάρα πολύ;
Από πού να αρχίσω; ∆ίνουν και παίρνουν τα κακόβουλα σχόλια από ανθρώπους που γνωρίζω κιόλας, αλλά ταυτόχρονα έχω µάθει να τα φιλτράρω. Βλέπω µε τι αξίζει να ασχολούµαι και µε τι πρέπει να... σηκώσω ανάστηµα και να απαντήσω όπως πρέπει.

Μηνύσεις θα έκανες; Το έχεις σκεφτεί ή όχι;
∆εν έχω φτάσει σε αυτό το σηµείο ακόµα, αλλά, αν χρειαστεί, ναι, φυσικά και θα κάνω! Υπάρχουν όρια ακόµα και στην κακεντρέχεια.

Φαγώθηκαν με τα λίγα παραπάνω κιλά σου και με το ρετούς που σου έγινε σε πρόσφατο εξώφυλλο, με τη γυμνή φωτογράφιση που έκανες, με αποτέλεσμα να ανεβάσεις την επίμαχη φωτογραφία χωρίς ρετούς στα social media. Ηταν σύμφωνος και ο Γιάννης σε αυτό (σ.σ.: ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ο σύζυγός της);
Ο Γιάννης εκείνη την περίοδο δεν ήταν εδώ. Ηταν στο «Survival», µε αποτέλεσµα να µην έχω επαφή µαζί του, να µη γνωρίζει τι είχε συµβεί και τι έκταση είχε πάρει όλο αυτό. Κινήθηκα όπως νόµιζα και ήταν πολλοί αυτοί που πήραν το µέρος µου.

Πηγή:real

Διαβάστε επίσης:
Μαρία Κορινθίου: Η πρεμιέρα της στο Dancing και η χάρη που ζήτησε η κόρη της από τον Γ. Λιάγκα

Μαρία Κορινθίου: Γυμνή στον καναπέ της για καλό σκοπό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved