Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη: «Κάναμε το παιδί και μετά περάσαμε πάρα πολλές δυσκολίες

Καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά, η κούκλα σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη δε δίστασε να αποκαλύψει όλες εκείνες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο παρελθόν.

Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη: «Κάναμε το παιδί και μετά περάσαμε πάρα πολλές δυσκολίες

Η Αντελίνα Τελώνη εξομολογήθηκε στο Πρωινό: «Επειδή μας ακούει και κόσμος, μη νομίζουν ότι όλα ήταν ρόδινα. Δηλαδή, παντρευτήκαμε με τον Χάρη, κάναμε το παιδί και μετά περάσαμε πάρα πολλές δυσκολίες και το λέω αυτό γιατί θέλω να με ακούσουν οι νέες μαμάδες που στην αρχή είναι όλα ρόδινα.

Δεν είναι όλα ρόδινα, περάσαμε πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα και αυτό μας έκανε με τον Χάρη να είμαστε αδελφές ψυχές… Και σαν σχέση περάσαμε δύσκολα, κάηκε το σπίτι μας, χάσαμε τα πάντα, αλλά αυτό μας έφερε κοντά…. Τώρα είμαστε πολύ καλά. Περάσαμε δύσκολα για να είμαστε πολύ καλά τώρα. Όταν εγώ έφυγα και πήγα να δουλέψω να γίνω παρουσιάστρια, δεν ήταν εύκολο, δεν το ήθελε.

Εντάξει, φέρνεις ένα επίθετο και είναι βαρύ, που ήθελε αυτός να το φέρω γιατί εγώ ήθελα Τελώνη. Μου είπε ότι θα λέγεσαι Βαρθακούρη γιατί έτσι έχουμε συνηθίσει, είναι λίγο πιο πατροπαράδοτος. Το πήρα το επίθετο...»

Διαβάστε επίσης:
Η συγκίνηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για την κόρη της

Χάρης Βαρθακούρης: Δείτε τι ζωάκι χάιδεψε η κόρη του κι οι φίλοι του φοβήθηκαν! (εικόνα)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved