Κάντε ένα πάρτι με θέμα το παγωτό!

Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να κάνετε ένα πάρτι με το συγκεκριμένο θέμα. Το παγωτό εξάλλου είναι το αγαπημένο όλων και κυρίως των παιδιών, γιατί λοιπόν να μην το γιορτάσετε σερβίροντας παγωτά σε όλους μεγάλους και μικρούς.

Κάντε ένα πάρτι με θέμα το παγωτό!

Φτιάξτε ένα μπαρ παγωτού:

Εκεί λοιπόν όποιος θέλει μπορεί να βρίσκει το παγωτό της αρεσκείας του. Μπορείτε να το κανονίσετε με κάποιο catering, ή να αγοράσετε τα παγωτά, ή να φτιάξετε μόνες σας ότι γεύση θέλετε.

Προσθέστε και άλλα γλυκά:

Επειδή κάποιος μπορεί να θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, δεν θα πείραζε στον πάγκο να έχετε και κάποια άλλα γλυκά, τα οποία θα μπορούσαν να ταιριάξουν και με το παγωτό.

Προσφέρετε ποικιλία από χωνάκια:

Δεν χρειάζεται μόνο να έχετε ποικιλίες στο παγωτό, αλλά μπορείτε να έχετε και διάφορα χωνάκια. Υπάρχουν στο εμπόριο διάφορα χωνάκια με γεύσεις.

Παιχνίδια:

Μπορείτε να έχετε άδεια κουτιά από γάλα και να ζητήσετε από τους καλεσμένους μικρούς και μεγάλους να φτιάξουν μικρά αυτοκινητάκια.

Διακοσμήστε το σπίτι αναλόγως:

Δεν θα πείραζε το θέμα του πάρτι να φαίνεται και στη διακόσμηση. Κρεμάστε γιρλάντες και ψεύτικα παγωτάκια από τα φώτα σας για να είναι πιο χαρούμενος ο χώρος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved