Τριάντα ξεχωριστές φωτογραφίες διδύμων - Από τις πιο όμορφες που έχετε δει

Μοναδικές φωτογραφίες με δίδυμα.

Τριάντα ξεχωριστές φωτογραφίες διδύμων - Από τις πιο όμορφες που έχετε δει

Η Gabriele Dabasinskaite έχει μια δίδυμη αδελφή και η διαφορά τους είναι μόλις 15 λεπτά.

Η σχέση τους δεν διέφερε από αυτή σχεδόν όλων των διδύμων: έκαναν τα πρώτα τους βήματα κρατώντας πάντα η μία το χέρι της άλλης εξερευνώντας μαζί τον κόσμο.

didima 14

«Η σχέση μας γινόταν όλο και πιο δυνατή και το δέσιμο μας ακόμα πιο ισχυρό μέρα με τη μέρα», λέει στο boredpanda η ίδια.

«Το ταξίδι της φωτογραφίας ξεκίνησε αργότερα στη ζωή μου και τώρα, ακόμη και αν βρισκόμαστε μίλια μακριά η μία από την άλλη καθώς ζούμε σε διαφορετικές χώρες, ο δεσμός μας παραμένει ακόμα πιο δυνατός από ό, τι στην παιδική ηλικία. Και οι δύο μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τη φωτογραφία και τις τέχνες.

Το θέμα "Twins" προέκυψε όταν ξεκίνησα το ταξίδι της φωτογραφίας μου πριν από 4 χρόνια και εξακολουθεί να με εμπνέει μέχρι σήμερα.

Είναι μαγικό συναίσθημα να έχεις δίδυμο ή τρίδυμο αδελφό. Στην αρχή, σχεδίαζα να συμπεριλάβω στο έργο μου μόνο πανομοιότυπα δίδυμα, αλλά αργότερα κατάλαβα ότι η κύρια ιδέα είναι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν την ίδια μέρα, όμοιοι ή όχι.

Αλλωστε, εκείνο που με ενέπνευσε ήταν ακριβώς αυτή η αγάπη και ο δεσμός που υπάρχει μεταξύ των αδελφών που γεννήθηκαν την ίδια μέρα», εξηγεί η Gabriele Dabasinskaite.

didima 16

Δείτε τις πραγματικά πολύ όμορφες φωτογραφίες της.

Διαβάστε επίσης

Μοναδικό βίντεο: Δίδυμα κάνουν μπάνιο αγκαλιά χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει ότι γεννήθηκαν!
Θα «λιώσετε»: Υπέροχες φωτογραφίες με νεογέννητα δίδυμα (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved