Deco: Ανοιξιάτικα σχέδια και χρώματα για να ανανεώσετε το σπίτι σας

Χρώμα, έντονα χρώματα παντού. Σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

Deco: Ανοιξιάτικα σχέδια και χρώματα για να ανανεώσετε το σπίτι σας

Ο ερχομός της άνοιξης πάντας μας παρακινεί να ανανεωθούμε. Να φορέσουμε ζωηρά χρώματα, να ανοίξουμε το σπίτι παρότι κάνει ακόμα ψύχρα, να πιούμε τα Σαββατοκύριακα τον πρωινό μας καφέ στο μπαλκόνι.

Καθώς λοιπόν μετράμε αντίστροφα για να μαζέψουμε χαλιά και παπλώματα, είναι μια ευκαιρία να ανανεώσουμε το σπίτι μας. Είμαστε σίγουρες ότι αν είχατε την οικονομική δυνατότητα οι αλλαγές θα ήταν πολλές. Όμως, επειδή δύσκολα στις μέρες μας περισσεύουν χρήματα για επενδύσεις εντός σπιτιού, μπορούμε να επικεντρωθούμε σε μικρότερης και οικονομικότερης κλίμακας αλλαγές.

Όπως, καλύμματα καναπέδων ή μαξιλάρια σε ζωηρά χρώματα. Ειδικά τα μαξιλάρια θα τα βρείτε σε οικονομικές τιμές. Επίσης, στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα μπορείτε να στρώσετε πολύχρωμα μικρά χαλάκια, μπροστά από τον καναπέ και τo κρεβάτι.

Αν θέλετε να βάψετε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού, επιλέξτε ένα φωτεινό κίτρινο, ένα απαλό μωβ ή στην απόχρωση του λάιμ. Τα χρώματα αυτά εκπέμπουν φρεσκάδα και καθαριότητα.

Περιττό θα ήταν να προσθέταμε ότι τα λουλούδια εντός και εκτός σπιτιού είναι το σήμα κατατεθέν της ανοιξιάτικης διακόσμησης.

Γι’ αυτό με την πρώτη ευκαιρία κάντε μια στάση σ΄ ένα φυτώριο και προμηθευτείτε πολύχρωμα γλαστράκια.

Διαβάστε επίσης

Deco: Πενήντα ιδέες για ανοιξιάτικη και πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι
Είκοσι συνδυασμοί χρωμάτων για το καθιστικό που θα σας ενθουσιάσουν (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved