Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή αγκαλιά της κόρης της, έκαναν τα μάτια της να λάμπουν (pic)

Μπορεί να λάμπει από ευτυχία που θα γίνει μαμά για τρίτη φορά, αλλά λάμπει ακόμη περισσότερο όταν κρατά στην αγκαλιά της τις κόρες της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή αγκαλιά της κόρης της, έκαναν τα μάτια της να λάμπουν (pic)

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Θέμη Σοφό, έχει ξεκινήσει. Το ίδιο ισχύει όμως και για τις μικρές, Νάγια και Μαίρη, οι οποίες περιμένουν με ανυπομονησία το μικρότερο αδερφάκι τους.

Χθες βράδυ, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια που μένει πιστή στο επαγγελματικό της πόστο, μετρώντας αντίστροφα για τον ερχομό του γιου της, δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ. Ο λόγος; Μα η κόρη της, που την κρατά στην αγκαλιά της τρυφερά. Άλλωστε, αυτές οι βραδινές αγκαλιές με τα παιδιά, είναι οι καλύτερες. αυτό φαίνεται και από τα μάτια της Σταματίνας που λάμπουν στην κυριολεξία από ευτυχία.

«Αυτές οι αγκαλιές ... νομίζω ότι τις νιώθει και ο μπεμπούλης μας. Καληνύχτα!», σχολίασε δίπλα από τη φωτογραφία που ανέβασε το βράδυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία στην παρακάτω gallery σίγουρα θα σας κάνει να λιώσετε, όπως έκανε άλλωστε και με τις διαδικτυακές της φίλες!

Διαβάστε επίσης:
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το στυλ της στην εγκυμοσύνη

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι γλυκιά ή κούραση των παιδιών»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved