Mariah Carey: Θα πάθετε πλάκα με το νέο της σπίτι (pics)

Η ντίβα της Ποπ μετακόμισε σε νέο υπέρ-χλιδάτο σπίτι!

Mariah Carey: Θα πάθετε πλάκα με το νέο της σπίτι (pics)

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον μεγιστάνα, James Packer, διάσημη τραγουδίστρια μετακόμισε με τα δύο της παιδιά, σε νέα κατοικία. Και το γνωστό τραγούδι, «Το πουλάω το σπίτι» στη δική της περίπτωση βρήκε πλήρη εφαρμογή, αφού η Mariah Carey από την πρώτη στιγμή, επιθυμούσε να αφήσει το σπίτι που έμενε με τον πρώην αρραβωνιαστικό της και στο οποίο έκαναν σχέδια γάμου. Τελικά, τα κατάφερε και πριν λίγο καιρό, μετακόμισε σε νέα, εξίσου χλιδάτη κατοικία.

Μόνο που αυτή τη φορά, δεν προχώρησε σε κάποια αγορά, αλλά προτίμησε τη λύση του ενοικίου. Μάλιστα, κάθε μήνα θα δίνει 25 χιλιάδες δολάρια! Ποσό εξωφρενικό για τα δικά μας δεδομένα, αλλά όχι για τα δικά της οικονομικά μεγέθη. Επιπλέον, η διάσημη τραγουδίστρια βγαίνει κερδισμένη, αφού την ίδια στιγμή, νοικιάζει το σπίτι που άφησε (ναι εκείνο που έμενε με τον πρώην) έναντι του ποσού των 75 χιλιάδων δολαρίων!!!!

Το νέο της σπίτι έχει μαγευτική θέα και το Λος Άντζελες στο πιάτο. Διαθέτει 10 κρεβατοκάμαρες, ισάριθμες τουαλέτες, η αρχιτεκτονική του είναι μεσογειακού στυλ, ενώ έχει και μία τεράστια πισίνα. Επίσης, βρίσκεται σε μία από τις ακριβότερες περιοχές του Λος Άντζελες. Μάλιστα, πριν την Mariah Carey, το ενοικίαζε η Nicki Minaji.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το εσωτερικό του.

Πηγή: The Sun

Φωτογραφίες: Sotheby’ s Int realty

Διαβάστε επίσης

Mariah Carey: Κάνει σπα με την 6χρονη κόρη της και διχάζει τους χρήστες στα social media (pics)

Η ντουλάπα της Mariah Carey είναι ίση με ένα οροφοδιαμέρισμα - Δείτε την με δική σας ευθύνη (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved