Εκπληκτικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν την ομορφιά του θηλασμού

Στη θεωρία οι μαμάδες μπορούν να θηλάσουν οπουδήποτε θελήσουν τα παιδιά τους. Ωστόσο, ακούμε αρκετές ιστορίες από γυναίκες που τους ζητούν να καλυφθούν όταν θηλάζουν τα παιδιά τους.

Εκπληκτικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν την ομορφιά του θηλασμού

Δεν είναι λίγες οι φορές που έρχονται στο φως ιστορίες μαμάδες που τις κρίνουν για τον δημόσιο θηλασμό. Αυτή την άσχημη κριτική θέλει να σταματήσει η φωτογράφος Ivette Ivens μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Η Αμερικανίδα φωτογράφος με τις φωτογραφίες της θέλει απλά να αποδεχθεί ο κόσμος το δημόσιο θηλασμό. Η ίδια είναι μαμά δύο παιδιών θέλει να δει ο κόσμος την ομορφιά του να φροντίζεις το παιδί σου.

«Θέλω ο κόσμος να βλέπει μια γυναίκα που θηλάζει το παιδί της δημόσια όπως θα έβλεπε και μια γάτα να θηλάζει τα γατάκια της ή οποιοδήποτε άλλο θηλαστικό, αν δεν σας αρέσουν οι γάτες!», είπε η ίδια στη Huffington Post.

Η ίδια η Ivens θήλασε το μεγαλύτερο γιο της μέχρι την ηλικία των 3 ετών και ακόμη θηλάζει το δεύτερο μωρό της. «Τους θήλαζα και τους δύο οπουδήποτε ήθελα. Από την εκκλησία και τα πάρτι μέχρι το μανάβικο και το κατάστημα ρούχων. Πιστεύω ότι οι μαμάδες πρέπει να θηλάζουν τα παιδιά του όπου θέλουν και όποτε θέλουν!», λέει.

Στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε στην έκθεση με τίτλο «Θηλάζω το Παιδί μου» αλλά και που κανείς μπορεί να βρει στο βιβλίο της με τίτλο, «Θηλάζουσες Θεές», θα δείτε μητέρες που κάνουν κάτι απολύτως φυσιολογικό. Τι; Θηλάζουν τα παιδιά τους, όπου εκείνες νιώθουν άνετα! Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ στην παρακάτω gallery

Δείτε επίσης:

Μητέρα φωτογραφίζεται να θηλάζει ταυτόχρονα τις κόρες της και προκαλεί αντιδράσεις (φωτό)

«Ντροπή σου, δε σε μεγάλωσα έτσι». Μία 70χρονη μητέρα είναι το μήνυμα για το δημόσιο θηλασμό

Η «θρασύτατη» μαμά, δημοσίευσε αυτή τη φώτο ένα χρόνο πριν, όμως την κοινοποιούν ακόμη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved