Μαγειρεύοντας με την κόρη της λίγο πριν γεννήσει (pics)

Είναι μια καλή μαμά!

Μαγειρεύοντας με την κόρη της λίγο πριν γεννήσει (pics)

Είναι μια καλή μαμά και το απέδειξε για ακόμη μια φορά πριν μερικές ώρες όταν δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει την κόρη της ανεβασμένη στον πάγκο της κουζίνας.

Παρά το βεβαρυμένο της πρόγραμμα, προτεραιότητά της είναι η 23 μηνών κόρη της. Περνάνε αρκετό χρόνο μαζί και κάνουν πολλά πράγματα. Μία όμως από τις αγαπημένες τους ασχολίες είναι η μαγειρική. Η Chrissy Teigen λατρεύει την κουζίνα, λατρεύει να μαγειρεύει για φίλους και λατρεύει φυσικά να μαγειρεύει και να φτιάχνει γλυκά μαζί με τη Luna. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει φωτογραφία που δείχνει τη μικρή της κόρη να τη βοηθάει να φτιάξουν κάποια συνταγή!

Η ίδια έχει δεχτεί αρκετές φορές αρνητικά σχόλια, τόσο για τον τρόπο που μεγαλώνει την κόρη της, όσο και για τον τρόπο ζωής της. Οι θαυμαστές της, αναγνωρίζουν το πόσο καλή μαμά είναι ενώ κάποιοι άλλοι απλά πιστεύουν ότι ό,τι κάνει, το κάνει για τη διασημότητα και μόνο.

Όπως και να έχει, η Chrissy Teigen δεν διαφέρει σε τίποτε από τις άλλες μαμάδες. Κάθε άλλο. Έχει περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές μέχρι να καταφέρει να συλλάβει τα παιδιά της, είναι δοτική, αγαπάει πολύ την κόρη της και ανυπομονεί για το δεύτερο παιδί της, ενώ δεν ξεχνά το ρόλο της συζύγου. Ο γνωστός τραγουδιστής σύζυγός της, τη στηρίζει σε ό,τι και αν κάνει και δείχνουν πως είναι μια υγιής και ευτυχισμένη οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:
Η Chrissy Teigen αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

20 αξιολάτρευτες φωτογραφίες της κόρης της Chrissy Teigen και του John Legend

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved