Blue Ivy: Οι εμφανίσεις της κόρης της Beyonce, που έχουν σηκώσει αρκετή συζήτηση (pics)

Fashion icon ή fashion «victim» της διάσημης μαμάς της; Τι από τα δυο ισχύει στην περίπτωση της κόρης της Beyonce;

Blue Ivy: Οι εμφανίσεις της κόρης της Beyonce, που έχουν σηκώσει αρκετή συζήτηση (pics)

Χωρίς αμφιβολία, η Blue Ivy είναι από τα λίγα παιδιά της showbiz, όπου κάθε δημόσια εμφάνισή της δεν περνά απαρατήρητη. Αν και μόλις, 5 χρόνων η κόρη της Beyonce και του Jay Z έχει καταφέρει να «κλέβει» τις εντυπώσεις, αλλά και να διχάζει τον κόσμο με το στυλ της.

Πανάκριβα φορέματα, παπούτσια με τακούνι, περούκες, tuxedo, ταφτάς και μπόλικη χρυσόσκονη είναι κάποιες από τις επιλογές στις δημόσιες εμφανίσεις της. Η πιο πρόσφατη ήταν το περασμένο Σάββατο (18/3), όπου βρέθηκε με τους γονείς της στο φιλανθρωπικό Wearable Art Gala στο Λος Άντζελες. Και πέρα από τα «χτυπήματα» που έκανε στη δημοπρασία, η 5χρονη Blue Ivy συγκέντρωσε πάνω της τους προβολείς και με την εμφάνισή της.

beyonce blue ivy five z



Μαμά και κόρη επέλεξαν για τη βραδιά δύο ταιριαστά χρυσά – υπερπαραγωγή φορέματα, με την Blue Ivy να το σετάρει με καπέλο-περούκα χρυσό άλα Κλεοπάτρα. Μία εμφάνιση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αφού πολλοί τη βρήκαν απίθανη, άλλοι εντυπωσιακή και άλλοι υπερβολική για την ηλικία της. Μάλιστα, δε δίστασαν να σχολιάσουν αρνητικά τις επιλογές της Beyonce να ντύνει την κόρη της, σαν να πρόκειται για τη μικρογραφία της ή να βγει σε κάποιο show.

blue ivy 5

Πάντως, αυτή δεν ήταν η μοναδική εμφάνιση της Blue Ivy, που έχει διχάσει τον κόσμο, αλλά και τον Τύπο. Στα πρόσφατα βραβεία Grammy εμφανίστηκε φορώντας γόβες με τακούνι, μία επιλογή που σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς. Δείτε στην παρακάτω gallery κάποιες από τις εμφανίσεις της μικρής Blue Ivy σε κοσμικά events, που σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητες!

Διαβάστε επίσης

Η Beyoncé με τη Blue Ivy στην πιο στυλάτη κοινή τους εμφάνιση

Beyonce: Η Blue Ivy είναι μία μικρογραφία της κι έχουμε ισχυρές αποδείξεις (photos)

Blue Ivy: Η κόρη της Beyonce ντύθηκε... Beyonce κι «έριξε» το διαδίκτυο (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved