Έγινε μαμά! Ο γιος της ήρθε στον κόσμο νωρίτερα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Εδώ και μερικές ώρες, πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Έγινε μαμά! Ο γιος της ήρθε στον κόσμο νωρίτερα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Η διάσημη μαμά περίμενε να γεννήσει τον γιο της στις 7 Απριλίου, όμως ο μικρός είχε άλλα σχέδια. Ήθελε να κάνει εντυπωσιακή έξοδο και να εκπλήξει και τους δυο γονείς του ευχάριστα!

Η Chiara Ferragni η γνωστή fashion blogger γέννησε το πρώτο της παιδί στις 19 Μαρτίου. Τι και αν περίμενε να φέρει το παιδί της στις 7 Απριλίου.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που τη δείχνει να κρατά το νεογέννητο στην αγκαλιά της ενώ τη φιλά τρυφερά ο αρραβωνιαστικός της Fedez, σχολιάζοντας: «19 Μαρτίου 2018: Ο μικρός μας Leoncino γεννήθηκε!».

Η Chiara δεν αναφέρθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε στο λόγο που την οδήγησε να γεννήσει 2 εβδομάδες νωρίτερα.

chiaraferragni 20 3 2018 23 3 47 899

Η γνωστή fashion blogger κρατούσε ενημερωμένους τους follower της καθημερινά τόσο για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της όσο και για το πού θα γεννήσει. Να σας θυμίσουμε ότι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της αποφάσισαν να φύγουν από την Ιταλία για να πάνε στο Los Angeles ώστε να γεννήσει εκεί τον Leo.

«Ανυπομονώ για εκείνες τις στιγμές που θα ζήσω στο Los Angeles στο σπίτι μου με τον Fedez. Και αφού αρκετοί από εσάς με ρωτάτε, ορίστε μερικές απαντήσεις. Ο Fede, η Matilda και εγώ φεύγουμε αυτή την Πέμπτη και σχεδιάζουμε να μείνουμε στο Los Angeles για τους επόμενους 3 μήνες (2 μήνες πριν γεννήσω τον Leo και έναν μήνα εκεί μαζί του). Υποτίθεται ότι θα έρθει στον κόσμο στις 7 Απριλίου και εμείς απλά ζούμε για εκείνη τη μέρα. Η μαμά μου, οι αδερφές μου και οι γονείς του Fede θα έρθουν τον Μάρτιο στο Los Angeles για να είναι κοντά μας. Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι αλλά επίσης και νευρικοί για όλες αυτές τις αλλαγές. Σταυρώστε τα δάχτυλά σας για εμένα!», είχε γράψει τον Ιανουάριο η Chiara Ferragni στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τόσο τη φωτογραφία που τη δείχνει αγκαλιά με τους άνδρες της ζωής της όσο και τη φωτογραφία που δείχνει τον άνδρα της να τον κρατά στην αγκαλιά του τρυφερά.

Διαβάστε επίσης:
«Γεννάω 7 Απριλίου» η αποκάλυψη και οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου της

«Φοβάμαι»: Το μήνυμα και η φωτογραφία λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved