Αυτή η 87 χρονη ξεκίνησε ζωγραφική στον υπολογιστή και έχει ενθουσιάσει το διαδίκτυο

Η 87 χρονη Concha Garcia Zaera απολαμβάνει ένα χόμπι  που είναι μάλλον ασυνήθιστο μεταξύ των φίλων της.

Αυτή η 87 χρονη ξεκίνησε ζωγραφική στον υπολογιστή και έχει ενθουσιάσει το διαδίκτυο

Ζωγραφίζει, όχι όμως στον καμβά αλλά μέσω του προγράμματος MS Paint. Το ανακάλυψε όταν τα παιδιά τής έκαναν δώρο έναν υπολογιστή και από τότε δεν σταμάτησε να ζωγραφίζει.

giagia 2

«Ο σύζυγός μου αρρώστησε και έπρεπε να τον φροντίσω, οπότε δεν μπορούσα να βγαίνω πολύ συχνά έξω» είπε η Concha Garcia Zaera μιλώντας στην El Mundo.

«Έτσι, ξεκίνησα να ζωγραφίζω μικρά πράγματα: πρώτα, ένα σπίτι, την επόμενη μέρα πρόσθεσα ένα βουνό ... Καθημερινά, ζωγράφιζα όλο και περισσότερες λεπτομέρειες και στο τέλος, το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ όμορφο πράγμα».

Η ίδια παραδέχεται ότι δεν έχει φαντασία, γι΄αυτό και αντλεί την έμπνευσή της από κάρτες που τις έστελνε ο σύζυγός της ή αντιγράφοντας σχέδια που της αρέσουν. Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσει ένα έργο της είναι περίπου δύο εβδομάδες και αυτό γιατί εστιάζει έντονα στις λεπτομέρειες.

giagia 4

Αρχικά η 87 χρονη δημοσίευσε τα έργα στης στο facebook αλλά μία από τις εγγονές της πρότεινε ν΄αποκτήσει λογαριασμό στο Instagram, το οποίο και έκανε. Στις 9 Μαρτίου είχε περίπου 300 followers και έως σήμερα έχουν ανέλθει στους 108.000.

Για την ίδια, αποτελεί μεγάλη έκπληξη καθώς όπως λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια «δεν καταλαβαίνω γιατί τα σχέδια μου προκαλούν την προσοχή, νομίζω ότι είναι πολύ απλά έργα».

Διαβάστε επίσης

Δασκάλα ενθάρρυνε τη δημιουργικότητα των παιδιών αφήνοντάς τα να ζωγραφίσουν το λευκό της φόρεμα
Έτσι θα μάθει το παιδί σας να ζωγραφίζει (εικόνες βήμα-βήμα)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved