Jennifer Garner - Ben Affleck: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; (pics)

Τι κι αν έχουν χωρίσει από το 2015; Οι γνωστοί ηθοποιοί εξακολουθούν να έχουν ως προτεραιότητα τη φροντίδα των παιδιών τους.

Jennifer Garner - Ben Affleck: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; (pics)

Το πρώην ζευγάρι που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2017, διατηρεί άριστη σχέση για χάρη των τριών παιδιών του.

GARNER 3

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τους δύο ηθοποιούς να πηγαίνουν βόλτα με τα παιδιά τους ή να εκκλησιάζονται όλοι μαζί τις Κυριακές. Αυτές οι κοινές εμφανίσεις τους και το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ τους, πυροδοτεί συχνά φήμες ότι γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης.

GARNER 8

Κάτι τέτοιο συνέβη και από την πρόσφατη οικογενειακή επίσκεψη στην εκκλησία. Το ζευγάρι, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον ξένο τύπο, φαίνεται να έχει μια τρυφερή, όπως χαρακτηρίστηκε, συνομιλία. Η φωτογραφία δείχνει τη Jennifer Garner και τον Ben Affleck να συνομιλούν έχοντας το πρόσωπο τους πολύ κοντά ενώ ο γιος τους έκλαιγε κρατώντας τη μαμά του από τη μέση της.

GARNER 2

Ανεξάρτητα από το αν θα είναι ξανά μαζί ή όχι, οι δύο ηθοποιοί έχουν καταφέρει να διατηρούν, μέχρι σήμερα, μια αρμονική σχέση μεταξύ τους έχοντας την από κοινού επιμέλεια της 12χρονης Violet, της 9χρονης Seraphina, και του 6χρονου Samuel. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό και σπάνιο.

Διαβάστε επίσης

Jennifer Garner: Αποδέχτηκε την «καυτερή» πρόκληση και το διαδίκτυο κλαίει από τα γέλια (vid)
Η σταρ έκανε την πιο λαμπερή εμφάνιση, ενώ ο πρώην σύζυγος κυκλοφορεί με τη νυν αγαπημένη (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved