Για αυτό το λόγο πρέπει να τοποθετείτε και να δένετε σωστά τα παιδιά στα καρεκλάκια αυτοκινήτου

Το κακό δεν αργεί να γίνει... Απόδειξη; Η παρακάτω ιστορία!

Για αυτό το λόγο πρέπει να τοποθετείτε και να δένετε σωστά τα παιδιά στα καρεκλάκια αυτοκινήτου

Η Jenna Casado Rabberman από το Lancaster της Pennsylvania, μπήκε στο αυτοκίνητό της για να πάει στο σουπερμάρκετ μαζί με τον μόλις 6 εβδομάδων γιο της και τον 2 ετών γιο της. Όπως πάντα, έτσι και εκείνη τη φορά έδεσε τα παιδιά της στα καρεκλάκια αυτοκινήτου προσεκτικά και ξεκίνησε.

Από το πουθενά, ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε επάνω στο δικό της, κάνοντάς το, παλιοσίδερα. Ως εκ θαύματος η ίδια και τα παιδιά της βγήκαν από το αυτοκίνητο που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία χωρίς ούτε μία γρατζουνιά.

«Δεν περιμένεις να συμβεί σε εσένα!», έγραψε η Jenna στο Facebook όπου και δημοσίευσε τη φωτογραφία και συνέχισε: «Τα αγόρια μου βγήκαν χωρίς γρατζουνιά αλλά οι παιδίατροι που τα εξέτασαν μου είπαν ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν δεν είχα τοποθετήσει σωστά τα καρεκλάκια στο αυτοκίνητο και αν δεν είχα δέσει τα παιδιά μου με τον τρόπο που λένε οι οδηγίες. Εγώ είμαι καλά, τα παιδιά μου είναι καλά και όλα τα άλλα μπορούν να αντικατασταθούν. Ευχαριστώ το Θεό που μας κράτησε ασφαλείς!».

Στη φωτογραφία παρακάτω θα δείτε ό,τι απέμεινε από το αυτοκίνητο αυτής της μαμάς καθώς και τα άθικτα στην κυριολεξία καρεκλάκια. «Για αυτό πρέπει να ΔΕΝΕΤΕ πάντα τα παιδιά σας στα καρεκλάκια. Όσο κοντά ή όσο μακριά και αν πηγαίνετε. Το κακό θα συμβεί μόνο μια φορά!», έγραψε και συνέχισε, «Ακόμη και αν τσιρίζουν κι αν γκρινιάζουν ότι τα ενοχλούν οι ζώνες και τα λουριά!»

Δείτε την εικόνα στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Ποτέ το νεογέννητο στο αυτοκίνητο χωρίς το παιδικό κάθισμα!

Ασφάλεια παιδιού στο αυτοκίνητο:Τα 8 μεγαλύτερα λάθη που κάνετε και πώς να τα αποφύγετε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved