Κέρδισε τις πιο πολύχρωμες λαμπάδες

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και διεκδίκησε δώρα με τους πιο συναρπαστικούς ήρωες!

Κέρδισε τις πιο πολύχρωμες λαμπάδες

Αναζητάς την καλύτερη πασχαλινή λαμπάδα για το βαφτιστήρι σου; Όλες οι νονές ψάχνουμε το τέλειο δώρο που θα ενθουσιάσει αγοράκια και κοριτσάκια! Θέλουμε να τους χαρίσουμε τη λαμπάδα που ονειρεύονται και να τα κάνουμε να χαμογελάσουν, καθώς θα ανοίγουν με ανυπομονησία το «μαγικό» κουτί που θα τους προσφέρουμε!

Και φυσικά επειδή όλα τα παιδάκια αγαπούν τους ήρωες της Disney, τη δύναμη της Marvel και την εμπειρία του Star Wars, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τις πολύχρωμες και ιδιαίτερες λαμπάδες που προτείνουν φέτος οι αγαπημένες – σε μικρούς και μεγάλους! – εταιρίες. Όποιος και αν είναι ο αγαπημένος ήρωας των μικρών σου, τώρα μπορείς να τους τον προσφέρεις στην πιο «πασχαλινή» εκδοχή του! Το καλύτερο όμως είναι ότι μαζί του θα φέρει και ένα κουτί γεμάτο με συναρπαστικά παιχνίδια και μοναδικές εκπλήξεις που θα παρασύρουν τα παιδάκια σε νέες περιπέτειες!

Τα κορίτσια της παρέας γιορτάζουν με τις Πριγκίπισσες της Disney, αλλά και την Έλσα και την Άννα από την ταινία Frozen, που θα τις ενθουσιάσουν! Οι μικροί μπόμπιρες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές περιπέτειες με τον Κεραυνό Μακουίν, με τους ήρως της Marvel όπως ο Σπάιντερ-μαν και ο Ιρον Μαν, αλλά και με απίστευτες φιγούρες Star Wars!

Φέτος, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη. Κάνε τα βαφτιστήρια σου να χαμογελάσουν, προσφέροντάς τους τα πιο απίθανα δώρα! Χάρισέ τους ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ταξίδεψέ τα σε παραμυθένιους κόσμους που θα εξάψουν τη φαντασία τους! H αγαπημένη παρέα των σούπερ ηρώων Disney, Marvel, Star Wars θα κάνει το Πάσχα τους αξέχαστο!

Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να διεκδικήσεις μία από τις 10 πιο δημοφιλείς λαμπάδες, που σου χαρίζουμε. Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας, απλώς συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα από τις 19 μέχρι τις 26 Μαρτίου. Αν είσαι ανάμεσα στους τυχερούς θα κερδίσεις μία από τις παρακάτω λαμπάδες:

  • 1 Λαμπάδα Frozen
  • 2 Λαμπάδες Cars
  • 3 Λαμπάδες Disney Princess
  • 2 Λαμπάδες Star Wars
  • 2 Λαμπάδες Spider-Man

Καλή τύχη και Καλό Πάσχα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved