Τριάντα ιδέες για τα πρώτα γενέθλια του παιδιού σας, εμπνευσμένες από παιδικές ταινίες (pics)

Κάντε τα πρώτα γενέθλια του παιδιού σας, ξεχωριστά!

Τριάντα ιδέες για τα πρώτα γενέθλια του παιδιού σας, εμπνευσμένες από παιδικές ταινίες (pics)

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Κάθε στιγμή του παιδιού, είναι ξεχωριστή για τους γονείς. Ωστόσο, η μέρα των γενεθλίων τους είναι πάντα μοναδική. Πόσω μάλλον, τα πρώτα του γενέθλια. Είναι η μέρα που συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από τότε που το κρατήσατε αγκαλιά, που αντικρύσατε για πρώτη φορά το προσωπάκι του, που γίνατε γονείς.

Και θέλετε τη μέρα αυτή να την γιορτάσετε. Γιατί μπορεί τα επόμενα γενέθλια, μέχρι να πάει σχολείο το παιδί και να κάνει τους φίλους του, να τα γιορτάζετε πιο «κλειστά», όμως, οι περισσότεροι γονείς τα πρώτα του γενέθλια θέλουν να τα διοργανώσουν έτσι ώστε να μείνουν αξέχαστα. Και ας μη θυμάται το παιδί.

Κι επειδή τα επόμενα χρόνια, που θα έχει μεγαλώσει και θα έχεις τις προτιμήσεις τους ως προς τη θεματολογία, σας βρήκαμε απίθανες ιδέες για το πάρτι, με θέμα αγαπημένες παιδικές ταινίες. Γιατί, να είστε σίγουρες ότι στα επόμενα γενέθλια, όλο και κάποιον από τους ήρωες θα σας ζητήσει. Οπότε, ξεκινήστε την «προπόνηση» από τώρα, ενώ η θεματολογία θα ενθουσιάσει τα μεγαλύτερα παιδιά που θα είναι καλεσμένα, αλλά και εσάς τους ίδιους.

Δείτε στην παρακάτω gallery ιδέες για τούρτες και διακόσμηση, όπως τις ανακαλύψαμε στο Instagram.

Δείτε επίσης

Γιορτάζετε τα πρώτα γενέθλια του γιου σας; Ορίστε 20 ιδέες για πρωτότυπες τούρτες (pics)

Είκοσι ιδέες για ξεχωριστές φωτογραφίες των πρώτων γενεθλίων της κόρης σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved