Όταν οι μπαλαρίνες γίνονται μητέρες - Υπέροχες φωτογραφίες

Η φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω δεν είναι απλά υπέροχη επειδή δείχνει μια μπαλαρίνα και τον πιανίστα της... Προσέξτε λίγο καλύτερα...

Όταν οι μπαλαρίνες γίνονται μητέρες - Υπέροχες φωτογραφίες

Ένα μωρό 6 εβδομάδων είναι ακουμπισμένο επάνω στο πιάνο. Αυτή είναι η μητέρα του. Μια prima μπαλαρίνα, που επέστρεψε στη δουλειά μετά τον τοκετό.

Μία φωτογράφος ακολούθησε τρεις υπέροχες μπαλαρίνες για πάνω από 14 χρόνια, έτσι τις απαθανάτισε ως μητέρες και πώς είναι η ζωή τους τώρα πια που έχουν ένα παιδί. Οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικές.

Η φωτογράφος Lucy Gray, εξηγεί ότι ήξερε πολύ λίγα πράγματα για τις χορεύτριες όταν άρχισε αυτό το project το 1999. «Αυτές οι μπαλαρίνες είναι στην κορυφή της καριέρας τους και πραγματικά είναι δύσκολο να συνδυάζεις τέτοιου είδους καριέρα με τη μητρότητα!», ανέφερε.

Αυτό που ανακάλυψε η Lucy ήταν ότι οι γυναίκες αυτές έγιναν καλύτερες χορεύτριες όταν απέκτησαν τα παιδιά τους.

Στις φωτογραφίες παρακάτω θα δείτε μαμάδες να «πετούν» επάνω από τα παιδιά τους, να είναι τρυφερές με τα παιδιά τους, να τα ανεβάζουν στη σκηνή μαζί τους, να τα φροντίζουν, να τα θηλάζουν, να τα έχουν κοντά τους στις παραστάσεις, να βγάζουν γάλα με το θήλαστρο κατά τη διάρκεια των παραστάσεων ή να τα έχουν στις πρόβες μαζί τους. Εργαζόμενες μαμάδες με τα όλα τους και με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να συνεπάγονται με αυτό.

Η Lucy δημοσίευσε τις φωτογραφίες αυτές στο βιβλίο με τίτλο: Balancing Acts: Three Prima Ballerinas Becoming Mothers.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Ζήτησε από τις μαμάδες να τις φωτογραφίσει και ιδού το αποτέλεσμα που μας άφησε άφωνους

«Αληθινή μαμά» δεν είναι μόνο εκείνη που σε φέρνει στον κόσμο (pics)

Δέκα φωτογραφίες που αντικατοπτρίζουν τι πραγματικά σημαίνει «μητρότητα»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved