Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη του Νίκου Χατζηνικολάου - Είναι μια κούκλα (pic)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένας περήφανος μπαμπάς. Έχει 3 γιους και μια κόρη.

Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη του Νίκου Χατζηνικολάου -  Είναι μια κούκλα (pic)

Τη μονάκριβή του Εύα! Ο ίδιος στην κυριολεξία λιώνει για εκείνη και κάθε φορά που μιλάει για εκείνη λάμπει το πρόσωπό του! Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και όταν μιλάει και για τους γιους του, αλλά πώς να το κάνουμε; Κόρη είναι αυτή και μάλιστα μονάκριβη, οπότε μια αδυναμία θα υπάρχει.

Η Εύα είναι 5,5 χρονών και όπως έχει πει και σε παλαιότερη συνέντευξή του η μικρούλα ήρθε στη ζωή για να τον ξεμυαλίσει.

Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της Εύας. Η μικρή μεγάλωσε και είναι στην κυριολεξία μια κούκλα!

«Εύα και Snow! Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!», σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει την Εύα παρέα με τον Snow, το κατοικίδιο της οικογένειας που απέκτησαν τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της μικρής Εύας στο διαδίκτυο, αλλά όταν το κάνει, το διαδίκτυο τρελαίνεται.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 έχει ακόμη τρία αγόρια. Τον Πάνο, τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξανδρο. Τον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο και την Εύα, έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Κρίστυ Τσολακάκη και τον Πάνο από προηγούμενο γάμο του με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση!

Δείτε τη φωτογραφία της μικρής Εύας στην παρακάτω gallery καθώς και άλλες φωτογραφίες με τα παιδιά του!

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Χατζηνικολάου: Το παρατσούκλι της κόρης του και το απίστευτο περιστατικό στις διακοπές τους (βίντεο)

Η τρυφερή αφιέρωση του Νίκου Χατζηνικολάου στον πατέρα του!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved