Kate Middleton-πρίγκιπας William: 14 τρυφερές τους στιγμές, υπό το άγρυπνο βλέμμα του φακού (pics)

Και τα πριγκιπικά ζεύγη έχουν τις τρυφερές τους στιγμές.

Kate Middleton-πρίγκιπας William: 14 τρυφερές τους στιγμές, υπό το άγρυπνο βλέμμα του φακού (pics)

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William είναι από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια και σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση, γίνεται ένας μικρός χαμός. Και μπορεί το νέο και σύντομα παντρεμένο, ζευγάρι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry να μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων, μαζί και του Τύπου, τους τελευταίους μήνες, όμως, οι «παλιοί» είναι αλλιώς!

William Kate Middleton 6

Και ως ζευγάρι είναι από τα αγαπημένα των φωτογράφων. Και οι ίδιοι, όμως, είναι αγαπημένοι και ερωτευμένοι μεταξύ τους. και μπορεί στις δημόσιες εμφανίσεις τους να προσπαθούν να κινούνται στα αυστηρά πλαίσια που επιτάσσει το Πρωτόκολλο, όμως, είναι νέα και ερωτευμένα παιδιά και ουκ ολίγες φορές χαλαρώνουν και συμπεριφέρονται, όπως όλα τα ζευγάρια της ηλικίας τους.

William Kate Middleton 9

Και ουκ ολίγες φορές, ο φακός έχει καταγράψει τρυφερά στιγμιότυπα της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, ενώ εκείνοι δεν γνώριζαν ότι τους απαθανατίζουν. Δείτε στην παρακάτω gallery τις τρυφερές στιγμές του πριγκιπικού ζεύγους και πόσο στοργικός και περιποιητικός είναι ο πρίγκιπας William στην καλή του.

Πηγή – φωτό: popsugar.com

Διαβάστε επίσης

Kate Middleton: Δείτε πώς ήταν πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα William και γίνει fashion icon (pics)

Οι πιο γλυκιές φωτογραφίες του πρίγκιπα William και της Kate Middleton με τα παιδιά τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved