Διάσημη μαμά γέννησε στο σπίτι και δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τη στιγμή του τοκετού

Για πρώτη φορά η διάσημη μαμά δημοσίευσε φωτογραφίες από τον τοκετό στο σπίτι.

Διάσημη μαμά γέννησε στο σπίτι και δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τη στιγμή του τοκετού

Μπορεί να γέννησε το Νοέμβριο, όμως οι φωτογραφίες και το βίντεο δημοσιεύτηκαν πριν από μερικές ώρες κάνοντας τις γυναίκες του διαδικτύου να δακρύσουν.

Η ίδια πραγματοποίησε το όνειρό της και γέννησε στο σπίτι, σε νερό και το βίντεο δημοσιεύτηκε στο ριάλιτι σόου όπου πρωταγωνιστεί «The Mummy Diaries». Και ενώ το σόου έκανε ρεκόρ τηλεθέασης κάποιοι είπαν ότι θα πρέπει να πάψει να προβάλλεται μιας και μετά το τέλος του, αρκετές ήταν οι γυναίκες που είπαν (και έγραψαν στο Twitter) ότι θέλουν να γίνουν μάνες.

Κάποιοι χρήστες σχολίασαν:

«Το να βλέπει κανείς το Mummy Diaries είναι επικίνδυνο... Θέλω ένα μωρό!».

«Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω... Τι υπέροχο επεισόδιο και πόσο όμορφη οικογένεια...»

«Απλά εύχομαι να έχω μια τόσο ήρεμη και όμορφη γέννα όπως αυτή της Sam Faiers!.

«Ακόμη κλαίω... πόσο όμορφο στιγμιότυπο;»

Τη στιγμή που γεννήθηκε η κόρη της Sam, Rosie, η εξουθενωμένη σταρ παραδέχτηκε ότι έζησε όλα όσα είχε ονειρευτεί και μάλιστα ήταν ακόμη πιο όμορφη η γέννα της μιας και ο γιος της Paul παρακολουθούσε από το πλάι.

Παρά τα σχέδιά της να γεννήσει στο σπίτι, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όλα της τα πλάνα πήγαν στράφι καθώς την έπιασαν οι πόνοι τοκετού νωρίτερα απ'ό,τι περίμενε.

Όπως η ίδια αποκάλυψε αργότερα, ο τοκετός ήταν πολύ πιο εύκολος από τον πρώτο και με το δεύτερο σπρώξιμο το μωρό βγήκε. «Όταν το μωρό γεννήθηκε ο πρώτος άνθρωπος που είδα ήταν ο μικρός μου Paul. Το να τον έχω κοντά μου ήταν εκπληκτικό. Όταν με φίλησε δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο όμορφα ένιωσα», είπε η Sam ξεσπώντας σε κλάματα και συνέχισε, «Νιώθω τυχερή επειδή έχω δύο υγιή και υπέροχα παιδιά. Τι παραπάνω θα μπορούσα να ευχηθώ!»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τον τοκετό στο σπίτι:

Διαβάστε επίσης:

Η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε τις φωτογραφίες από τον τοκετό της στο σπίτι

Η μαγεία του τοκετού στο σπίτι, μέσα από πραγματικές εικόνες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved