Έξι φωτογραφίες που δείχνουν τα δυσάρεστα και αληθινά συμπτώματα της εγκυμοσύνης

Συμπτώματα εγκυμοσύνης: Οι πραγματικότητες της εγκυμοσύνης μπορεί να είναι πολύ σκληρές - και έχετε εννέα ολόκληρους μήνες για να τις ζήσετε από... πρώτο χέρι!

Έξι φωτογραφίες που δείχνουν τα δυσάρεστα και αληθινά συμπτώματα της εγκυμοσύνης

Φυσικά και είναι εκπληκτικό να μεγαλώνετε ένα μωρό. Ένα μικρό θαυματάκι που μεγαλώνει μέσα σας. Μπορεί για εννέα μήνες να περάσετε πολλά όμως, όλα αυτά πιστέψτε μας δεν συγκρίνονται με όλα εκείνα που θα ζήσετε μετά με το μωρό σας.

Αλλά η αλήθεια να λέγεται, υπάρχουν μερικές στιγμές στην εγκυμοσύνη που είναι απλά πφφφ δύσκολες και μπορείτε να διαμαρτύρεστε για αυτές όλη την ώρα.

6 άσχημες στιγμές εγκυμοσύνης που όσες έχουμε παιδιά γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά:

Πρωινή αδιαθεσία

symptomata egkimosinis fotografies 5

Η πρωινή αδιαθεσία είναι από τα πιο ενοχλητικά συμπτώματα. Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό γυναικών που δεν νιώθει έντονα την πρωινή αδιαθεσία, αλλά υπάρχουν και γυναίκες που τρέχουν από το πρώτο μήνα μέχρι τον τελευταίο στο μπάνιο.

Πρησμένα πόδια

symptomata egkimosinis fotografies 6

Εδώ θα πείτε: «Βοήθεια, δεν αναγνωρίζω πια τα πόδια μου!». Όλη αυτή η επιπλέον πίεση από το αναπτυσσόμενο σώμα σας μπορεί να οδηγήσει σε πρησμένα πόδια, δίνοντάς σας αυτή την εμφάνιση που βλέπετε και στη φωτογραφία. Ξαφνικά τα κομψά σας παπούτσια δεν θα σας κάνουν...

Τεράστια κοιλιά

symptomata egkimosinis fotografies 7

Μήπως σας αποκάλεσε κάποιος «φάλαινα»; Οι άνθρωποι μπορεί να σας πουν ότι λάμπετε, ότι είστε κούκλα (και θα είστε πιστέψτε μας!) αλλά εσείς θα νιώθετε τεράστια σαν φάλαινα που ξεχάστηκε και που δεν μπορεί να σηκωθεί από τον καναπέ. Θα ζείτε με το φόβο να μην πέσει κάτι κάτω και δεν μπορείτε να το πιάσετε.

Δείτε τις φωτογραφίες και διαβάστε περισσότερα στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Συμπτώματα εγκυμοσύνης: Είναι η διάρροια σύμπτωμα της εγκυμοσύνης;

Είσαι έγκυος; Μάθε ποια είναι τα πρώιμα συμπτώματα εγκυμοσύνης

Τα συμπτώματα εγκυμοσύνης που δεν πρέπει να αγνοήσετε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved