Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο (pics)

Οι πρώτες φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο Instagram!

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο (pics)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αθηνά Οικονομάκου, από χθες η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ίδια ακόμη δεν έχει κάνει καμία δημοσίευση από το μαιευτήριο, το ίδιο και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος, όμως η καλη φίλη του ζευγαριού Ευη Πρεβενα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες, ποζάροντας μάλιστα δίπλα στον ευτυχισμένο μπαμπά, που λάμπει από ευτυχία, το ίδιο όμως έκανε και ο πανευτυχής θείος Ιάσωνας Μιχόπουλος.

Η ηθοποιός πριν λίγες μέρες είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού, μέσα από το Instagram και τώρα με το σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, κρατούν στην αγκαλιά το μικρό τους πρίγκιπα.

Όπως έγινε γνωστό η Αθηνά γέννησε στις 3:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης με φυσιολογικό τοκετό στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ.

athinao1konomakou 15 3 2018 10 25 47 765

Για το ζευγάρι είναι το πρώτο παιδί και όπως έχει δηλώσει η ίδια, ήταν κάτι που το ήθελαν πολύ με το σύντροφό της. Όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης της, η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Παράλληλα, όπως η ίδια δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο queen.gr, ενημερωνόταν σχετικά με τη μητρότητα και διάβαζε χρήσιμες πληροφορίες, ώστε να είναι όσο το δυνατόν έτοιμη για το νέο – και πιο σημαντικό – ρόλο της ζωής της, αυτόν της μαμάς!

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης

Όλες οι φορές που λατρέψαμε το στυλ εγκυμοσύνης της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: Βρήκε πού θα θηλάζει το μωρό της (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved