Στο Politia Tennis Club θα διοργανώσετε τη βάφτιση που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

Το πασίγνωστο αυτό club των βορείων προαστίων θα δώσει στην εκδήλωσή σας την αίσθηση του οικείου, αλλά ταυτόχρονα της αριστοκρατικής κομψότητας που επιθυμείτε.

Στο Politia Tennis Club θα διοργανώσετε τη βάφτιση που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

Όλες γνωρίζουμε πως η πιο σημαντική ημέρα της ζωής κάθε γυναίκας είναι η ημέρα που γίνεται μητέρα και κρατά για πρώτη φορά στα χέρια της το παιδάκι της. Μια επόμενη μέρα σταθμός είναι η μέρα της βάφτισης όπου το μωράκι μπαίνει στην οικογένεια της Εκκλησίας. Όταν θέλεις να είσαι ο «καλύτερος γονιός του κόσμου» οφείλεις να χαρίσεις στα παιδιά σου τις πιο όμορφες αναμνήσεις της ζωής τους, και αυτές περιλαμβάνουν την ημέρα της βάφτισής τους.

politia tennis club



Την ξεχωριστή ημέρα της βάφτισής του, το παιδί σου αξίζει να έχει την πιο εντυπωσιακά όμορφη και παραμυθένια τελετή. Θέλεις να αφήσει την πιο γλυκιά ανάμνηση τόσο στο μικρό σου, όσο και στους αγαπημένους σου ανθρώπους που βρίσκονται εκεί και μοιράζονται αυτή σας τη χαρά. Χρειάζεται λοιπόν, να βρεις τον τέλειο χώρο και φυσικά, τον πιο κατάλληλο άνθρωπο, ώστε να τον εμπιστευτείς στο να κάνει τα όνειρα της οικογένειάς σου πραγματικότητα. Στο Politia Tennis Club όλα αυτά μπορούν να συμβούν, καθώς οι διοργανωτές με την εμπειρία τους μπορούν να σου εγγυηθούν για ένα πραγματικά αψεγάδιαστο αποτέλεσμα!

politia tennis club 1



Η υπεύθυνη κοινωνικών εκδηλώσεων του Politia Tennis Club, Μαριέττα Δροσοπούλου, φροντίζει να έχεις όλα όσα αξίζουν σε εσένα αλλά και την οικογένειά σου, χωρίς να χρειάζεται να αγχωθείς για τίποτα απολύτως. Εκείνη, αναλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά, όχι μόνο στην τελετή αλλά και πριν καν ξεκινήσει αυτή. Από τις πιο δημιουργικές ιδέες για τις προσκλήσεις που θα αποστείλετε στους καλεσμένους σας, μέχρι τις μπομπονιέρες που θα δώσετε ως αναμνηστικό αφού ολοκληρωθεί το μυστήριο. Εξάλλου, είναι ευρέως γνωστό πως το Politia Tennis Club διοργανώνει άκρως επιτυχημένες θεματικές βαφτίσεις, με τον πιο εντυπωσιακό στολισμό και την επιλογή να έχετε τον αγαπημένο μπουφέ μικρών και μεγάλων και φυσικά Candy Bar, γεμάτο γλυκές απολαύσεις!

politia tennis club 2



Το μυστήριο της βάφτισης θα τελεστεί στη γραφική πετρόχτιστη Εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και Αγίας Ειρήνης, η οποία βρίσκεται μέσα στο Club, πλαισιωμένη από ένα υπέροχο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, γεμάτο πεύκα. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου αισθάνεται κανείς απόλυτη ηρεμία, ιδιωτικότητα και κατάνυξη σ’αυτόν τον υπέροχο χώρο.

politia tennis club 3


Στις μοναδικές εγκαταστάσεις του Club μπορείτε να διοργανώσετε την πιο όμορφη βάφτιση που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας, καθώς η οικογένεια του Politia Tennis Club, μετρά 35 χρόνια εμπειρία στο χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων και υπογράφει ένα άριστο αποτέλεσμα. Εκεί, θα μπορούσατε να επιλέξετε εάν η βάφτισή σας θα θέλατε να γίνει σε κλειστό κύκλο ή εάν θέλετε να μοιραστείτε αυτή σας τη μεγάλη ευτυχία με όσους περισσότερους φίλους και συγγενείς μπορείτε, καθώς ο χώρος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει με άνεση έως και 750 καλεσμένους όλες τις εποχές του χρόνου.

politia tennis club 4



Στη συνέχεια, οι επιλογές της δεξίωσης είναι πολλές και είναι όλες εξαιρετικές. Μπορείτε να ακολουθήσετε έναν διαφοροποιημένο τρόπο διασκέδασης από αυτόν που έχετε συνηθίσει, το «Brunch Βάφτισης». Αυτό περιλαμβάνει ένα γευστικό και πολύ προσεγμένο ειδικό πρωινό menu σε κάποιον από τους υπέροχους χώρους του club με θέα την πανέμορφη Αθήνα από ψηλά ή την εντυπωσιακή πισίνα του. Εναλλακτικά, υπάρχει η επιλογή ενός Cocktail Party με finger food και cocktails στον μοναδικό πέτρινο χώρο δίπλα στην Εκκλησία, ή δίπλα στην πισίνα. Φυσικά, υπάρχει πάντα η ασφαλής και σίγουρη επιλογή ενός παραδοσιακού μεσημεριανού γεύματος με δημιουργίες από την εξαιρετική κουζίνα του Politia Tennis Club, σε κάποιον από τους χώρους του.

politia tennis club 5



Εκεί όμως, που καταλήγουμε εμείς, με σιγουριά, είναι πως το πασίγνωστο αυτό club των βορείων προαστίων θα δώσει στην εκδήλωσή σας την αίσθηση του οικείου, αλλά ταυτόχρονα της αριστοκρατικής κομψότητας που επιθυμείτε. Εξάλλου, το Politia Tennis Club είναι ο μοναδικός χώρος στην Αθήνα, που μπορεί να διαμορφώσει την ολοκληρωμένη πρόταση που σας ταιριάζει καλύτερα , με τόσο μεγάλη επιτυχία, ώστε αυτή η ημέρα να είναι ακριβώς όπως την ονειρευτήκατε για το παιδάκι σας !

politia tennis club 6



Υπεύθυνη Κοινωνικών Εκδηλώσεων Politia Tennis Club:
Μαριέττα Δροσοπούλου

Politia Tennis Club: Αριστοτέλους 18 Πολιτεία (Τηλ. Επικοινωνίας 2106200003) // www.politiatennisclub.gr
INSTAGRAM P.T.C.: https://www.instagram.com/explore/locations/13602023/politia-tennis-club/
FACEBOOK P.T.C.: https://www.facebook.com/politiatennisclub
FACEBOOK WEDDING MARKET: https://www.facebook.com/weddingmarketptc
COFFEE HOUSE: https://www.facebook.com/pages/The-Politia-Tennis-Club-Coffee-House/1571703273041579
Video event vaftisis: https://www.youtube.com/watch?v=3_trGM29C9M

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved