Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε τι λατρεύει να κάνει η Charlotte και τρέλανε το διαδίκτυο (pics)

Ο πρίγκιπας William είναι ένας περήφανος μπαμπάς, που δεν μπορεί να αντισταθεί να υπερηφανευτεί για όλα τα επιτεύγματα των παιδιών του.

Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε τι λατρεύει να κάνει η Charlotte και τρέλανε το διαδίκτυο (pics)

Και ποιος μπαμπάς δεν μιλά με την πρώτη ευκαιρία για όλα εκείνα που κάνει το παιδί του; Κανένας! Ούτε καν οι γαλαζοαίματοι. Ο Δούκας του Cambridge στην τελευταία του εμφάνιση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όπως ανέφερε και η Mirror, αποκάλυψε κάτι που λατρεύει να κάνει η κόρη του, πριγκίπισσα Charlotte.

Ο πρίγκιπας William μιλούσε με τον πρωθυπουργό της Μάλτας, Joseph Muscat, τη γυναίκα του Michelle και τις δίδυμες κόρες του, 10 ετών Etoile ella και Soleil Sophie κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Λονδίνο.

Η Πρώτη κυρία της Μάλτας είπε στον Δούκα ότι τα κορίτσια της λατρεύουν την υποκριτική και ειδικά στα έργα του σχολείου τους. Εκείνος απάντησε λέγοντας: «Η κόρη μου Charlotte λατρεύει το χορό. Της αρέσει να χορεύει!».

Ωστόσο αυτό δεν είναι το πρώτο επίτευγμα της μικρής Charlotte. Η ίδια μιλά δύο ξένες γλώσσες από την ηλικία των δύο ετών.

Νωρίτερα αυτό το χρόνο, αποκαλύφθηκε ότι όχι μόνο μιλούσε καθαρά η πριγκίπισσα, αλλά επίσης μάθαινε αρκετά ισπανικά από τη νταντά της. Όπως φαίνεται, η μικρούλα είναι πανέξυπνη.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας William μοιράζεται κάτι τόσο προσωπικό για τα παιδιά του. Τον περασμένο χρόνο είπε σε ένα νεαρό αγόρι ότι η αγαπημένη ταινία του πρίγκιπα George είναι Ο Βασιλιάς των Λιονταριών και ότι του αρέσει να βλέπει στην τηλεόραση την παιδική σειρά The Octonauts.

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς διαπιστώνουμε ότι ο πρίγκιπας William είναι περισσότερο μπαμπάς παρά πρίγκιπας!

Δείτε φωτογραφίες της γαλαζοαίματης οικογένειας στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

Kate Middleton: Δείτε πώς ήταν πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα William και γίνει fashion icon (pics)

Οι πιο γλυκιές φωτογραφίες του πρίγκιπα William και της Kate Middleton με τα παιδιά τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved